Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Θεραπεία με Ρέικι



Το Ρέϊκι είναι η Ροή της Θεραπευτικής Ενέργειας από την Πηγή στον άνθρωπο.

Σαν Θεραπευτική προσέγγιση είναι η Διαχείριση της Συμπαντικής Ενέργειας μέσα από το ανθρώπινο κανάλι.
Το Ρέικι η πιο απλή μέθοδος ενεργειακής φροντίδας σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης. Μέθοδος που αυξάνει ταυτόχρονα την συνειδητότητα και οδηγεί στην ολοκληρωτική αποκατάσταση του "όπως πάνω, έτσι και κάτω". 

Το Ρέικι είναι ένας δρόμος που συμβαδίζει με όλα τα θεραπευτικά συστήματα, αυξάνοντας τα θεραπευτικά τους αποτελέσματα, γειώνοντας, καλλιεργώντας την συνειδητότητα, γι’ αυτό είναι πολύτιμη μέθοδος για τους θεραπευτές που κατανοούν ότι μπορούν να συν-χρησιμοποιούν το Ρέικι με οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδο, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματά τους, αυξάνοντας την ενεργοποίησή τους και, ταυτόχρονα, αυξάνοντας τη δική τους δόνηση και συνειδητότητα.
Ένας αριθμός θεραπευτών καλείται να γίνει θεραπευτής Ρέικι. Με βάση την θεραπευτική μέθοδο του Ρέικι, ο θεραπευτής, αναβαθμίζει τον εαυτό του και αυτούς που του ζητούν να αλλάξουν την ζωή τους και να προχωρήσουν, είτε με την βοήθεια μιας σειράς θεραπευτικών συνεδριών, είτε με την ακολουθία μυήσεων στις θεραπευτικές ακτίνες του Ρέικι.

Καθώς ακόμη γεφυρώνουμε από τις παλιές ενέργειες του περασμένου αιώνα προς την καινούργια πραγματικότητα που μας δίδεται τώρα –ότι μπορούμε να φωτισθούμε στα σώματά μας και ζήσουμε την ύψιστη αλήθεια του Εγώ Είμαι –Φως στην ΄Υλη – το Ρέικι είναι πάντα κοντά μας να μας συντονίζει, να προστατεύει, να γειώνει, να μας μαθαίνει να λαμβάνουμε φροντίδα και αγάπη και να την εκπέμπουμε στους συνανθρώπους και στο περιβάλλον ...

Όλοι οι θεραπευτές–Δάσκαλοι καλούμαστε να προσφέρουμε με την θεραπευτική μας τέχνη αλλά και με το παράδειγμά μας. Να δίνουμε συνεδρίες/θεραπείες, συντονισμούς ή απλά να εκπέμπουμε και να μοιραζόμαστε την δική μας δόνηση.
Κι έτσι έχουμε δημιουργήσει αυτήν την ειδική ομάδα ανθρώπων που αυξάνεται συνεχώς την Ομάδα των Θεραπευτών του Κόσμου ..

Εξελικτικά ο Θεραπευτής εκπαιδεύεται σε Νέο τρόπο Πλεύσης. Αγάπη και φροντίδα για τον εαυτόν του, Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό του ώστε να οδεύει προς την ένωση Σώμα- Πνεύμα και να εφαρμόζει την Επιστήμη της Αγάπης που είναι το μυστικό της Ιερής Συμπαντικής Ενέργειας.