Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Ακολουθίες Αριθμών και τί σημαίνουν. Τί σημαίνει 1111;

Οι άγγελοι κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να μας τραβήξουν την προσοχή και να επικοινωνήσουν μαζί μας. Με αυτόν τον τρόπο, μας βοηθούν να θεραπεύουμε τη ζωή μας. Ωστόσο, συχνά δεν δίνουμε σημασία στα σημάδια τους και τα απορρίπτουμε ως απλές συμπτώσεις ή υποθέτουμε ότι τα δημιούργησε η φαντασία μας. Οι άγγελοι λένε: "Δεν μπορούμε να γράψουμε τα μηνύματά μας στον ουρανό. Πρέπει να δίνετε προσοχή και να εμπιστεύεστε τις ‘συμπτώσεις’ και τα επαναλαμβανόμενα σημάδια που βλέπετε μπροστά σας, ειδικά αν περιμένετε απάντηση σε ερωτήσεις ή σε προσευχές που έχετε κάνει. Όταν ακούτε το ίδιο τραγούδι επανειλημμένα ή βλέπετε την ίδια ακολουθία αριθμών, ποιος πιστεύετε ότι είναι πίσω από αυτό; Οι άγγελοί σας, βέβαια! "
Doreen Virtue

 Ακολουθίες Αριθμών
Οι άγγελοί σας συχνά σας στέλνουν μηνύματα δείχνοντάς σας σειρές αριθμών. Αυτό το κάνουν με δύο τρόπους. Πρώτα, ψιθυρίζουν απαλά στο αυτί σας  ώστε να κοιτάξετε την κατάλληλη στιγμή  για να δείτε την ώρα στο ρολόι ή τον αριθμό τηλεφώνουν στην ταμπέλα του δρόμου. Οι άγγελοι ελπίζουν ότι θα αντιληφθείτε ότι βλέπετε την ίδια σειρά αριθμών επανειλημμένα. Για παράδειγμα, μπορεί να βλέπετε συχνά τη σειρά αριθμών 111 ή 1111 και φαίνεται ότι κάθε φορά που κοιτάτε το ρολόι αυτό δείχνει 1:11 ή 11:11.
Ο δεύτερος τρόπος με τον οποίο οι άγγελοι σας δείχνουν σειρές αριθμών που έχουν σημασία και νόημα είναι κανονίζοντας υλικά, ας πούμε, να εμφανιστεί ένα αυτοκίνητο μπροστά σας που έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό πινακίδων που θέλουν να τον δείτε. Εκείνοι που έχουν επίγνωση αυτού του φαινομένου γίνονται ειδικοί στο να διαβάζουν το νόημα διαφόρων πινακίδων.
111 ή 1111– Παρατηρήστε προσεκτικά τις σκέψεις σας και βεβαιωθείτε ότι σκέπτεστε μόνο αυτά που θέλετε, όχι αυτά που δεν θέλετε. Αυτή η σειρά αριθμών είναι ένα σημάδι ότι μόλις άνοιξε μία πύλη υλοποίησης για εσάς, που ανοίγει και οι σκέψεις σας υλοποιούνται σε χρόνο ρεκόρ. Το 111 ή 1111 σημαίνει ότι το σύμπαν μόλις τράβηξε φωτογραφία τις σκέψεις σας για να τις υλοποιήσει. Είστε ευχαριστημένοι με τις σκέψεις σας που μόλις φωτογράφησε το σύμπαν; Εάν όχι, διρθώστε τις σκέψεις σας, γιατί κάθε σκέψη είναι εντολή προς το σύμπαν προς υλοποίηση.
222 ή 2222 – Οι νέες ιδέες σας αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Συνεχίστε να τις ποτίζετε και να τις φροντίζετε, και σύντομα θα σπρώξουν το χώμα ώστε να μπορείτε να δείτε την απόδειξη της υλοποίησής σας. Με άλλα λόγια, μην παραιτήστε πέντε λεπτά πριν το θαύμα. Η υλοποίηση θα γίνει προφανής σε λίγο, γι’ αυτό συνεχίστε την καλή δουλειά ! Συνεχίστε να έχετε θετικές σκέψεις, να κάνετε θετικές δηλώσεις και συνεχίστε να οραματίζεστε τον στόχο σας.
333 ή 3333 – Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι είναι κοντά σας και θέλουν να ξέρετε ότι έχετε την βοήθειά τους, την αγάπη τους και την συντροφιά τους. Απευθυνθείτε στους αναληφθέντες δασκάλους συχνά, ειδικά όταν βλέπετε συνδυασμούς με τον αριθμό 3 γύρω σας.
444 ή 4444 – Οι άγγελοι σας περιβάλλουν τώρα, και επιβεβαιώνουν την αγάπη και την βοήθειά τους. Μην ανησυχείτε, γιατί η βοήθεια των αγγέλων είναι ήδη εδώ.
555 ή 5555– Προσδεθείτε, γιατί έρχεται μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας! Αυτή την αλλαγή δεν θα πρέπει να την δείτε ως «θετική» ή «αρνητική», αφού όλες οι αλλαγές είναι απλά μέρος της ροής της ζωής. Ίσως αυτή η αλλαγή να είναι η απάντηση στις προσευχές σας, οπότε συνεχίστε να προσεύχεστε και να νιώθετε γαλήνη.
666 ή 6666 – Οι σκέψεις σας δεν βρίσκονται σε ισορροπία τώρα, είναι πολύ εστιασμένες στο υλικό πεδίο. Αυτή η σειρά αριθμών σας ζητά να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας ανάμεσα στον ουρανό και τη γη. Σαν την περίφημη «Επί του Όρους Ομιλία» οι άγγελοι σας ζητούν να εστιαστείτε στο πνεύμα και την υπηρεσία και να ξέρετε ότι, ως αποτέλεσμα οι υλικές και συναισθηματικές σας ανάγκες θα καλυφθούν αυτόματα            .
777 ή 7777– Οι άγγελοι σας χειροκροτούν – συγχαρητήρια ! Συνεχίστε την καλή δουλειά και να ξέρετε ότι η ευχή σας πραγματοποιείται. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι και σημαίνει ότι θα πρέπει επίσης να περιμένετε να συμβούν θαύματα.
888 ή 8888– Μια φάση στη ζωή σας πρόκειται να τελειώσει και αυτό είναι σημάδι προειδοποίησης, ώστε να προετοιμαστείτε. Αυτή η σειρά αριθμών μπορεί να σημαίνει ότι ολοκληρώνεται μια συναισθηματική, επαγγελματική ή συντροφική φάση. Σημαίνει επίσης ότι υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ. Ακόμη σημαίνει «Η σοδειά είναι ώριμη. Μην περιμένεις άλλο για να την μαζέψεις και να την ευχαριστηθείς». Με άλλα λόγια, μην αναβάλλεις την κίνηση που θέλεις να κάνεις ή το να απολαύσεις τους καρπούς της εργασίας σου.
999 ή 9999 – Ολοκλήρωση. Αυτό είναι το τέλος μιας μεγάλης φάσης της προσωπικής σου ή της παγκόσμιας ζωής. Επίσης, είναι ένα μήνυμα προς τους εργάτες του φωτός που ασχολούνται με τη θεραπεία της Γης και σημαίνει «Πιάστε δουλειά γιατί η Μητέρα Γη σας χρειάζεται αμέσως τώρα».
000 ή 0000 – Μια υπενθύμιση ότι είστε ένα με τον Θεό και για να νιώσετε την παρουσία της αγάπης του Δημουργού μέσα σας. Επίσης, είναι ένα σημάδι ότι κάποια κατάσταση έχει κλείσει έναν πλήρη κύκλο.

 Από το βιβλίο «Θεραπεία με την βοήθεια των Αγγέλων» της Doreen Virtue, εκδ. Κρύων.