Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Με ποιο σκεπτικό μας λένε να τιμούμε τους γονείς μας;; Είναι όλοι οι γονείς τέλειοι;;;

Τέθηκε ένα πολύ σωστό και σοβαρό ερώτημα στο παρόν μπλογκ, το οποίο έχει επί λέξει ως εξής: "όταν ένας άνθρωπος που έχει πάνω του μαύρες ενέργειες μετά από τελετουργικό και τις θρέφει για πολύ καιρό, φεύγει από την ζωή, τί γίνονται αυτές οι ενέργειες? Προσκολλούνται στους οικείους του? Μένουν στο σπίτι ? Πρέπει να καθαριστεί η οικογένεια ή φεύγουν?"

Αρχικά, θα απαντήσω στο πρώτο σκέλος της ερώτησης, δηλαδή, "τί γίνονται οι μαύρες ενέργειες όταν κάποιος που τις κουβαλούσε πέθανε".

Η Αγία Γραφή αναφέρει «Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου!» και παρότι υπάρχει πιθανότητα να μην είναι οι γονείς μας τέλειοι, η παραίνεση του κειμένου είναι «Τίμησέ τους, όπως και να έχει το θέμα» και εδώ θα εξετάσουμε τους λόγους:

Εάν εμείς βρίζουμε, καταριώμαστε ή αναθεματίζουμε οποιονδήποτε από τη γενεαλογία μας, ΑΥΤΟΜΑΤΑ καταριώμαστε, αναθεματίζουμε και τον εαυτό μας και τα παιδιά μας!

Το αίμα (η γενεαλογία) είναι εξαιρετικά ισχυρός παράγοντας για να περάσουν μέσα από αυτό ιδιότητες, ποιότητες, ταλέντα, ικανότητες…. Πόσο μάλλον κατάρες, μπλοκαρίσματα, εμπόδια, ατυχήματα, αρρώστιες κλπ.

Εάν έχει υπάρξει μαύρο τελετουργικό σε έναν άμεσο συγγενή μας (πατέρα, μητέρα, παππού, γιαγιά) δεσμεύεται ολόκληρη η γενεαλογία μας, δηλαδή, εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας, τα παιδιά τους κλπ κλπ.

Το θετικό είναι ότι, αν γίνει πραγματικό λύσιμο (γιατί, δυστυχώς, όπως σε όλα τα επαγγέλματα, υπάρχουν και απατεώνες), λύνεται και η γενεαλογία των προγεννητόρων (ανιόντων) και ελευθερώνεται και η ψυχή τους (εκτός εάν είναι μαύρη ψυχή και δεν δεχτεί το λύσιμο).

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει όταν ο ίδιος ο ανιών (παππούς, γιαγιά, πατέρας, μητέρα) έκαναν οι ίδιοι μαύρα τελετουργικά, ή σχετίζονταν με μαύρες οντότητες. Όταν γίνει το λύσιμο, οι Άγγελοι εξαιρούν αυτούς, εάν δεν επιθυμούν να δεχτούν το λύσιμο, και ελευθερώνεται η γενεαλογία!

Γι’ αυτό και όσοι βρίζουν και καταριώνται τους γονείς τους, όσο παλιάνθρωποι και να είναι αυτοί ή όσο άσχημα και να έχουν φερθεί στα παιδιά τους, μια ζωή θα έχουν προβλήματα.



Απαντώ, στο δεύτερο σκέλος: "Μένουν στο σπίτι;"

Ναι, φυσικά και μένουν στο σπίτι, γι' αυτό και μιλάμε για 'κακά' ή 'στοιχειωμένα' ή 'καταραμένα' σπίτια.

Απαντώ και στο τρίτο και τελευταίο: "Πρέπει να καθαριστεί η οικογένεια ή φεύγουν?"

Φυσικά και παραμένουν μετά το θάνατο του ανθρώπου! Γιατί να φύγουν αφού βρήκαν επιπλέον 'τροφή' ; Φυσικά και πρέπει να γίνει λύσιμο της οικογένειας!

Τί νομίζετε ότι γίνεται εάν πχ. 

1) μία μητέρα κάνει τελετουργικό για να παντρέψει ή να χωρίσει το παιδί της;; 

2) ή εάν ένας σύζυγος κάνει τελετουργικό για να μην του φύγει η γυναίκα;; 

3) εάν η ερωμένη κάνει τελετουργικά για να χωρίσει το ζευγάρι;; (σας αναφέρω πραγματικά περιστατικά).

Παρακαλώ, εάν έχετε υπόψη σας αποτελέσματα τέτοιων καταστάσεων στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων ή της οικογένειάς τους, να τα γράψετε στα σχόλια κατωτέρω.

καλλιόπη