Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Οτιδήποτε δεν κάνει καλύτερη την καθημερινότητά σας, δεν κάνει καλό ούτε στο πνεύμα σας, ούτε στην ψυχή σας.

Ανήμερα Χριστούγεννα, σε μια συγγενικό φαγοπότι, άκουσα κάποιον συγγενή μου να μου λέει ότι δεν υπάρχουν δαιμονικά και ούτε τίποτε μαύρο, όλα της φαντασίας μου και ότι θα πρέπει να λογικευτώ!!

Μόλις είχε γυρίσει από ραντεβού με έναν πολύ γνωστό ψυχολόγο  και μου δήλωσε ότι είναι απόλυτα καθαρός και ότι τίποτε δεν πάει στραβά στη ζωή του!! Και μάλιστα μου είπε ότι προτιμά να ακούει τη γνώμη ενός επιστήμονα παρά τη δική μου (που, παρεμπιπτόντως, έχω 3 πανεπιστημιακά πτυχία).  Αυτός ο συγγενής μου πηγαίνει εκεί 3 χρόνια, για να καλυτερεύσει τη ζωή του… Να σας θέσω υπόψη ότι είναι άνεργος από το 2013 και ότι αν και 50 χρονών δεν έχει κάνει ακόμα καμία ερωτική σχέση στη ζωή του, ασθενεί συχνά, εδώ και 29 χρόνια έχει μόνο τους ίδιους 2 φίλους οι οποίοι έχουν με έντονα ψυχοπαθολογικά προβλήματα και χαπακώνονται, φέρεται με απαράδεκτο τρόπο προς την 80χρονη μητέρα του (τη διατάζει, της φωνάζει) και κυριολεκτικά, τον τρέφει ο πατέρας του. Και έπειτα σου λένε για τσίπα…

Αν οποιαδήποτε θεραπεία ή διαδικασία κάνετε, δεν έχει ευνοϊκά αποτελέσματα στην πραγματικότητά σας μέσα σε 90 ημέρες, σταματήστε την !!


Μια διαδικασία τέτοια μπορεί να είναι το Ρέικι. Έχω βρεθεί σε παρέα με δασκάλα Ρέικι, η οποία υφίσταται έντονα μαύρα τελετουργικά από γκόμενο που παράτησε, να δίνει βαθμούς σε άλλους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να δουν καλό από το Ρέικι, γιατί το κανάλι τους έχει γεμίσει δαιμονικά μέσω της μύησης. Και σας το λέω εγώ αυτό που είμαι Δασκάλα Ρέικι.

Να έχετε πρακτικούς στόχους όταν κάνετε έναν καθαρισμό ή μια θεραπεία.

Όταν πηγαίνετε σε έναν θεραπευτή, έχετε στου νου σας τί ακριβώς θέλετε να επιτύχετε. Να πηγαίνετε επιζητώντας λύση σε ένα πρόβλημά σας. Επικεντρωθείτε στο να λύνετε ένα πρόβλημα τη φορά. Π.χ. αν έχετε έλκος δωδεκαδακτύλου, κάντε θεραπείες προκειμένου να το θεραπεύσετε. Μόλις το επιτύχετε αυτό, τότε προχωρήστε στον επόμενο στόχο σας π.χ. πώς να κερδίζω 200€ παραπάνω μέσα στο μήνα μου, ή πώς να κάνω νέους φίλους.

Οι περισσότεροι θεραπευτές που έχω γνωρίσει ασχολούνται τόσο πολύ με το «πνεύμα» ενός ανθρώπου και προσπαθούν να τον «εξελίξουν», ξεχνώντας εντελώς το σώμα και την καθημερινότητά του !!
Όταν θα πεθάνουμε, μια χαρά θα είμαστε αγκαλιά με το Πνεύμα και μια χαρά θα ζήσουμε την Αγάπη.
Εδώ, στη γη είναι που χρειαζόμαστε άμεσα να ευτυχίσουμε !!

Εδώ είναι που καλούμαστε να κατεβάσουμε κάθε θεραπεία και κάθε θεραπευτική μέθοδο, προκειμένου να βελτιώσουμε άμεσα την καθημερινότητά μας σε όλες τις εκφάνσεις της.

Οτιδήποτε δεν κάνει καλύτερη την καθημερινότητά σας, δεν κάνει καλό ούτε στο πνεύμα σας, ούτε στην ψυχή σας.


Η πεποίθηση ότι εδώ πρέπει να υποφέρουμε για να απολαύσουμε όταν πάμε στον Παράδεισο, θυμίζει πιο πολύ τζιχαντιστή παρά χριστιανό.

Μάθετε να ζητάτε : περισσότερη χαρά, περισσότερη υγεία, περισσότερη αγάπη, τρυφερότητα,  οικειότητα, ηρεμία, σεξ, ξεκούραση, ομορφιά, περισσότερα χρήματα.

Ζητήστε και θα σας δοθεί.


Μην δέχεστε αμάσητα ό,τι σας λένε. Ελέγξτε την καθημερινότητά σας. Έγινε καλύτερη, θαυμάσια ! Προχωρήστε στον ίδιο δρόμο.
Δεν έγινε καλύτερη, τέλεια !  Αλλάξτε πορεία !!
καλλιόπη