Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

«Τι σου κάνω μάνα μου;;;» (Ενεργειακή & Ψυχολογική ανάλυση θέασης πορνό)

 

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα, αναφορικά με το ‘εθνικό’ σπορ, όπως έχει καταλήξει να είναι:

1. Σύγκριση Μεγέθους. Μετά από δύο δεκαετίες συνεδριών, δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή των ανδρών με το μέγεθος του πέους τους. Πάρτε το χαμπάρι: Δεν έχει σημασία το μέγεθος, αλλά ο τρόπος που κάποιος το χρησιμοποιεί!!!

Στις τσόντες επιλέγονται άντρες που την έχουν ‘αλογίσια’. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι ικανοποιούν τις γυναίκες περισσότερο, ΟΥΤΕ ότι όλες οι γυναίκες ψάχνουν για τέτοια μεγέθη!!

Το να αισθάνεσαι ότι κάνεις εγχείρηση σε κάθε διείσδυση είναι άκρως οδυνηρό και απευκταίο!!!

Επίσης, οι γυναίκες στις τσόντες είναι επαγγελματίες και παίρνουν μέχρι 10 άντρες την ημέρα. Που σημαίνει ότι τα τοιχώματα του κόλπου τους είναι, όχι απλά χαλαρωμένα, αλλά ανύπαρκτα, για να χωράνε με άνεση τέτοια μεγέθη.

Αν κοιτάξετε τα αγάλματα, τα πέη τους είναι μικρά γιατί οτιδήποτε μεγαλύτερο, όπως ο Πρίαπος, θεωρούντο πρόστυχα, χαμηλού επιπέδου και ακαλαίσθητα.

 

2. Σύγκρουση με την Πραγματικότητα. Οι γυναίκες στις τσόντες αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα σεξ, όπου κάθε ώρα, κάθε στιγμή, είναι, όχι απλά διαθέσιμες, αλλά πεινασμένες για σεξ και πηδάνε τους πάντες χωρίς διάκριση (τα ξαδέρφια, τους εργάτες, τους ταχυδρόμους … κάθε περαστικό) ΕΛΕΟΣ!!

Πώς μπορεί κάποιος να διαχωρίσει την πραγματικότητα από το ψεύτικο και φτιαχτό σενάριο και να δημιουργήσει μια πραγματική σχέση, από την οποία θα εξαρτηθεί η ζωή του μετέπειτα;;;

 

3. Αλλοίωση των Καταγραφών του Υποσυνειδήτου. Η ένταση του συναισθήματος κατά τη διάρκεια θέασης τσόντας, διδάσκει το υποσυνείδητο ότι, όλες οι γυναίκες είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες για όλα, ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, άρα, η δική μου γυναίκα που δεν μου κάθεται να την πηδήξω έχει αυτή το πρόβλημα, ότι δεν χρειάζεται να βελτιώσω το παραμικρό σε εμένα, αφού, κανονικά, μπορώ να έχω την ευχαρίστηση που επιθυμώ ανά πάσα στιγμή. Κάπως έτσι αρχίζει να γυαλίζει το μάτι και να βλέπει θολά την πραγματικότητα.

4. Υποβολές. Είναι απίστευτος ο όγκος των αρνητικών υποβολών και των αρνητικών οντοτήτων που έλκονται και προσκολλούνται στον θεατή μέσω του πορνό. Η λαγνεία ήταν ένα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα γι’ αυτό το λόγο … επειδή υπηρετείται από εξαιρετικά χαμηλής δόνησης οντότητες που προσκολλούνται και τρέφονται αενάως από τον θεατή.

Σκεφτείτε κάτι απλό ότι, πχ βλέπετε ειδήσεις. Μετά από λίγο αισθάνεστε ότι σας έχουν ρουφήξει κάθε ελπίδα, κάθε καλό και κάθε αισιοδοξία από μέσα σας, ότι ζείτε σε έναν κόσμο τρόμου και πανικού, ότι μόνο άσχημα συμβαίνουν εκεί έξω και ότι κινδυνεύετε από ‘κάτι’ κάθε φορά …

Και λέτε μετά, ‘θέλω να χαλαρώσω… ας βάλω μια τσόντα για να ηρεμήσω να κοιμηθώ’.. Θυμηθείτε αν το πρωί ξυπνήσατε ξεκούραστος και αναζωογονημένος, ή εάν ξυπνήσατε μέσα στο άγχος και φυσικά, όλα μετά πηγαίνουν στραβά και δεν ξέρετε τι φταίει… η μοίρα, η κατάσταση, οι τράπεζες, ο προϊστάμενος, η κοινωνία…

Πώς θα βρει τη δύναμή του ένας άνθρωπος, πώς θα δουλέψει τα όνειρά του και με τι αρχίδια θα διεκδικήσει αυτό που αξίζει, όταν έχει στερέψει από ενέργεια με τον ένα και τον άλλο τρόπο;;

5. Η μαλακία. Ο εθισμός στις τσόντες και η επάλληλη αυτοϊκανοποίηση, μαλακώνει το αντρικό όργανο, το οποίο μαθαίνει να μην σκληραίνει εντελώς, γιατί δεν χρειάζεται πλήρης στύση για να χύσει ένας άντρας. Εξ’ ου και ‘μαλακία’… Άρα, ο άντρας αυτός, όταν θελήσει να πάει με γυναίκα, θα δυσκολευτεί να την ικανοποιήσει χωρίς την πλήρη στύση του, ανεξαρτήτως μεγέθους! Γιατί, ακόμα και μεγάλη να την έχει, θα την έχει καταντήσει ‘μελάτη’… (που έλεγε ένας καλός φίλος).

Η αυτοϊκανοποίηση αυξάνει την έκκριση οιστρογόνων στον αντρικό οργανισμό, με αποτέλεσμα πρήξιμο στην κοιλιακή χώρα και αύξηση του όγκου του στήθους… δηλαδή ο άντρας μεγαλώνει τα βυζάκια του…

Η τεστοστερόνη που αποτελεί την βασικότερη αρσενική ορμόνη μειώνεται όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα μειωμένη σωματική και ψυχική αντοχή, μείωση νοητικής διαύγειας και εστίασης, μείωση δημιουργικότητας, έως τελική αλλοτρίωση της προσωπικότητας.

6. Αλλοτριώνει την Πραγματικότητα & την Εικόνα των Γυναικών. Οι πιο πολλοί άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες θέλουν σεξ, όπως και αυτοί. ΛΑΘΟΣ. Οι γυναίκες έχουν ανάγκη τρυφερότητας, αγάπης, συναισθηματικής σύνδεσης και επικοινωνίας με έναν άντρα προκειμένου να υγρανθούν και να προχωρήσουν σε σεξ.

Επειδή με την ανδρική αυτοϊκανοποίηση δεν επιτυγχάνεται γείωση της σεξουαλικής ενέργειας, γιατί οι άντρες έχουν ανάγκη θηλυκής ενέργειας προκειμένου να υπάρξει ανταλλαγή ενεργειών και έτσι να υπάρξει ουσιαστική εκτόνωση μέσω της σύνδεσής τους, παραμένουν διαρκώς ‘πεινασμένοι’ για περισσότερη εκτόνωση, άρα οδηγούνται σε ακόμα περισσότερη αυτοϊκανοποίηση.

Το κοινώς λεγόμενο είναι αλήθεια, δηλαδή, ότι το να είσαι αγάμητος είναι ένα πράγμα, το να είσαι κακογαμημένος είναι το απολύτως χειρότερο.

Μεταξύ δύο συντρόφων, ανεξαρτήτως σεξουαλικής ταυτότητας, υπάρχει θηλυκή και αρσενική ενέργεια. Άρα με τη σεξουαλική επαφή κλείνει κύκλωμα που ενώνει αυτές τις δύο ενέργειες. Μέσα από αυτήν ακριβώς την ένωση επέρχεται το συναίσθημα της πληρότητας, το να νοιώθει κάποιος συναισθηματικά και σεξουαλικά χορτασμένος.


Υπάρχει ιερότητα στον έρωτα, γι’ αυτό οι τεχνικές της Τάντρα, μέρος της οποίας είναι το Κάμα Σούτρα, σκοπό έχουν να οδηγήσουν το ζευγάρι στην έκσταση και τη θέωση.



Είναι γεγονός ότι οι άντρες έχουν μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου τους αφιερωμένο στο σεξ και τη σεξουαλική απόλαυση, σε σύγκριση με τις γυναίκες, στις οποίες σημασία έχει η σύνδεση, η συναισθηματική ασφάλεια, η αγάπη και το μοίρασμα. Για τους άντρες το σεξ είναι απλώς μια ευχάριστη εμπειρία, γι’ αυτό και μπορούν να πάνε με κάποια που δεν τους αρέσει, που ούτε την εκτιμούν, ούτε καν τη γουστάρουν!

Ακούστε με! Για να σε θέλει η γυναίκα και να είναι υγρή και πρόθυμη να σε δεχτεί, σημασία έχει η συμπεριφορά σου ΠΡΙΝ να φτάσετε στο κρεβάτι. Η συναισθηματική σύνδεση μαζί της, η συνέπεια των λόγων και των πράξεών σου, η εμπιστοσύνη που σου έχει, η ασφάλεια που αισθάνεται (η συναισθηματική, η σωματική και η οικονομική), είναι αυτά που θα την κάνουν δεκτική για σεξ.

 καλλιόπη

Αποποίηση/Disclaimer: Όλα τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις και παρότι στηρίζονται σε κλινικές έρευνες και βιβλιογραφία, επ’ ουδενί σημαίνουν ότι ισχύουν για όλους τους ανθρώπους. Οι προσωπικές προτιμήσεις του καθενός διαμορφώνουν την πραγματικότητά του! Σαν ψυχοθεραπεύτρια, γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι, επιεικώς, το 60% των ανθρώπων πάσχει από ελαφρά μέχρι πολύ βαριά, κλινικά, ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία ΚΑΝΕΝΑΣ σύντροφος δεν μπορεί να λύσει, γι’ αυτό υπάρχουν οι ψυχολόγοι, οι ψυχοθεραπευτές και οι ψυχίατροι.