Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ψυχικές Επιθέσεις και Μαύρες Οντότητες (2)

Όταν λέμε ψυχική επίθεση εννοούμε την συνειδητή ή και ασυνείδητη χειραγώγηση μιας οντότητας από έναν άνθρωπο με σκοπό την πρόκληση κάποιας αντίδρασης σε έναν άλλον άνθρωπο. Αυτές οι αρνητικές οντότητες μπορεί να είναι πνεύματα, αρνητικές σκεπτομορφές, μαύρες οντότητες, δαιμονικά, σατανικά κλπ. Κάθε μία από αυτές τις αρνητικές ενέργειες μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά επιβλαβείς επιπτώσεις όσο παραμένει μέσα στο αιθερικό πεδίο του ανθρώπου.


Φυσικά, αν μας συμβαίνει κάτι άσχημο, δεν είναι απαραίτητο ότι αυτό είναι αποτέλεσμα μιας ψυχικής επίθεσης, αλλά οι ψυχικές επιθέσεις όντως υφίστανται, ακόμη και τώρα στον 21ο αιώνα, και ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, για λόγους που δεν θα αναλύσουμε τώρα. Μπορεί να έχετε ακούσει ότι αν δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν αρνητικές ενέργειες και ψυχικές επιθέσεις, τότε τίποτε από αυτά δεν θα σας συμβεί, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Η Μητέρα Γη και όλοι εμείς που ζούμε σε αυτήν περιβαλλόμαστε από πολλές μυστηριώδεις, υπερφυσικές και όμορφες ενέργειες, όπως οι φωτεινές οντότητες, οι Άγγελοι, οι Δάσκαλοι και οι Οδηγοί. Επηρεαζόμαστε από τις ενέργειες όλων των πλανητών, συμπεριλαμβάνοντας τον Ήλιο, τη Σελήνη, τους άλλους πλανήτες, τους αστεροειδείς και τα υπόλοιπα αστέρια του Γαλαξία μας. Ταυτόχρονα, είμαστε εκτεθειμένοι σε πολλές αρνητικές ενέργειες, σε οντότητες, πνεύματα και μορφές ενέργειας, τα οποία μας επηρεάζουν με διαφορετικούς τρόπους.

 

Αρχαίες Κοινωνίες και Ψυχικές Επιθέσεις

Οι κοινωνίες από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα έχουν εργαστεί με ψυχικές επιθέσεις και σκοτεινές αρνητικές ενέργειες. Στις χώρες της Αφρικής και της Αϊτής άνθρωποι εξασκούν βουντού και μαύρη μαγεία. Στη Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη πολιτισμών εξασκούν μαύρη μαγεία. Στην Ινδία, Κίνα και Νότια Αμερική οι φυλές χρησιμοποιούν παρόμοιες πρακτικές. Παρόμοιες πρακτικές έχουν καταγραφεί από την αρχαιότητα και εξακολουθούν να εφαρμόζονται σήμερα σε όλες τις κοινωνίες.

 

Ψυχικές Επιθέσεις - Ορισμός

Οι ψυχικές επιθέσεις αφορούν τη χειραγώγηση και τον έλεγχο των διαφόρων τύπων της σκοτεινής ενέργειας, μέσω σκοτεινών οντοτήτων και πνευμάτων. Περιλαμβάνουν την αποστολή σκοτεινών και αρνητικών ενεργειών στο φυσικό ή / και ενεργειακό σώμα κάποιου άλλου, στο σπίτι του ή στο χώρο εργασίας του, προκειμένου να του προκαλέσουν ζημιά και να τον βλάψουν, ή, συχνά, για να ελέγξουν έναν τομέα της ζωής του (π.χ. σεξουαλικό, οικονομικό, σχέσεις), να χειραγωγήσουν τη συμπεριφορά του, ή, ακόμα, και να το τιμωρήσουν. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τελετουργικές τεχνικές και τελετές ή να χρησιμοποιούν τις ψυχικές δυνάμεις του νου, ή ένα συνδυασμό και των δύο.

Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να διεισδύσει σε μια αύρα που είναι υγιή και ισχυρή. Όταν όμως το αυρικό πεδίο αποδυναμωθεί από κούραση, στεναχώρια, άγχος, καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα όπως θυμό, ή αν το άτομο κάνει χρήση ψυχοφαρμάκων, ναρκωτικών ουσιών, αλκοόλ, ή εάν το άτομο είναι άρρωστο, το αυρικό πεδίο σκίζεται και δημιουργεί χάσματα, οπότε πέφτει η προστασία του και εισχωρούν οι οντότητες. Αν προσθέσετε τώρα τα χημικά που μας ψεκάζουν τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, τα οποία εμπεριέχουν ψυχοφάρμακα μαζί με ουσίες που τοξινώνουν τον οργανισμό, θα καταλάβετε γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη έξαρση στον επηρεασμό μας από τις σκοτεινές ενέργειες.

Πρέπει να τονιστεί ότι ΟΛΕΣ οι ασθένειες αρχίζουν στην αύρα και τελικά φτάνουν στο φυσικό σώμα, πράγμα που σημαίνει ότι, αν προσέχουμε να είμαστε καθαροί ενεργειακά, ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ. Ως εκ τούτου, η καθημερινή φροντίδα, προστασία και καθαρισμός των ενεργητικών σωμάτων μας είναι εξίσου σημαντική με την καθημερινή φροντίδα του φυσικού μας σώματος, έτσι ώστε να μπορούμε να αποκρούσουμε τις ψυχικές επιθέσεις και να παραμείνουμε ισχυροί και υγιείς.
καλλιόπη