Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Τί εννοούμε όταν λέμε "Μαύρη Μαγεία"



Επειδή το θέμα της μαύρης μαγείας ενδιαφέρει, απ' ό,τι είδα απο τις απαντήσεις στο άρθρο που είχα γράψει στο παρόν μπλογκ τον Ιανουάριο του 2013, εδώ συνεχίζω το δεύτερο μέρος.
--------------------------------------------------

Δυστυχώς, υπάρχει μαύρη μαγεία, η οποία υφίσταται και επηρεάζει. Να σημειώσω εδώ ότι ο 'σωστός' όρος είναι "Ψυχική Επίθεση" και ο τρόπος που γίνεται μια ψυχική επίθεση είναι το κοινώς λεγόμενο 'μαύρη μαγεία'. 

Ορισμός μαύρης μαγείας: Οτιδήποτε κάνει κάποιος για να επηρεάσει τη βούληση ενός τρίτου. Και το εννοώ, «Οτιδήποτε». Οτιδήποτε κάνουμε σε κάποιον άλλον, ακόμα κι αν τον αγαπάμε, με σκοπό να αλλάξουμε τη βούλησή του, εμπίπτει στον τομέα της μαύρης μαγείας.



Για να μιλήσουμε για μαύρη μαγεία χρειάζεται ο άλλος να είναι απών, διαφορετικά, μιλάμε για εξαναγκασμό, ψυχολογική ή σωματική βία κλπ κλπ, που δεν τα εκλαμβάνουμε ως κομμάτι της μαύρης μαγείας, γιατί το άτομο είναι γνώστης αυτών που του συμβαίνουν και, σε κάποιο βαθμό, του συμβαίνουν εκουσίως (μη με δείρει κανείς, δεν εννοώ ότι θέλει να πονάει, μπορεί να νομίζει ότι «το αξίζει» ή ότι «δεν γίνεται διαφορετικά», «έτσι έχουν τα πράγματα» κλπ).



Ακόμα και το κουτσομπολιό ανήκει στη μαύρη μαγεία, αφού: 1) σχολιάζουμε κάποιον απόντα με ζήλο ή φθόνο , 2) λέμε πράγματα που δεν τον βοηθούν, ή που δεν τον τιμούν, ή που τον υποτιμούν ή τον μειώνουν. Δεν υπάρχει θετικό κουτσομπολιό. Ενεργειακά, όταν κουτσομπολεύουμε «κλέβουμε» μέρος της ενέργειάς του και το χρησιμοποιούμε εμείς. Όταν κουτσομπολεύουμε τη γειτόνισσα ή έναν συνάδελφο για  αυτά που φοράει, για τον τρόπο που φέρεται κλπ κλπ δεν κάνουμε καλό ούτε σε αυτόν, ούτε σε εμάς ! Αυτό ονομάζεται «κακό επιλάλημα», «κακός οφθαλμός», κοινώς κακογλωσσιά και βεβαίως ανήκει στη μαύρη μαγεία και όταν γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα σωρεύεται η αρνητική ενέργεια και το άτομο χρειάζεται λύσιμο.



Υπάρχουν διαβαθμίσεις – όπως σε όλα τα πράγματα – ποιότητας και ποσότητας. Δηλαδή, είναι άλλη η βαρύτητα εάν έχει γίνει  τελετουργικό (υπάρχουν τελετουργικά μόνο με λόγια-ευχές, υπάρχουν τελετουργικά με κεριά, σχοινιά, ομοιώματα κλπ, τελετουργικά με αίμα ζώου, συνήθως) και άλλο αν απλώς κάποιος σας κακολογεί καθημερινά (ποσότητα), ή σας φθονεί  ή ή σας θεωρεί υπεύθυνο για κάθε τι που πηγαίνει άσχημα στη ζωή του, σκέψεις που 'δουλεύουν' για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλα τα παραπάνω, αν παραμείνουν αποκτούν υπόσταση (αρνητικές σκεπτομορφές), τρέφονται από τον παθόντα, ισχυροποιούνται με τον καιρό και χρειάζεται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να καθαριστούν. 



Στο επόμενο άρθρο θα γράψω δύο πράγματα για το πώς μπορεί κάποιος να αρχίζει να καθαρίζεται, με απλούς τρόπους, από ξένες επιρροές, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητά του και να ορθοποδήσει μέχρι να καθαριστεί πλήρως με λύσιμο.
καλλιόπη
*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας. 

Προσέχετε ποιον επιλέγετε για Δάσκαλό σας, γιατί σίγουρα θα καταλήξετε σαν κι αυτόν!




Κάποιοι άνθρωποι (ιδιαίτερα άνθρωποι που το παίζουν ενεργειακοί «Δάσκαλοι») νομίζουν ότι εθελοτυφλώντας γλυτώνουν τα πάντα... Τί εννοώ με αυτό: Άκουσα από κάποιους να λένε ότι αν δεν ξέρεις ότι έχεις μαύρη μαγεία, τότε είσαι εντάξει και όλα πάνε καλά, γιατί αν σου πει κάποιος ότι έχεις, τότε αυτός φταίει που το δημιούργησε!
Δηλαδή,
Το ότι πάει κάποιος στον οδοντίατρο για check-up και του πει ο οδοντίατρος ότι έχει τερηδόνα και χρειάζεται θεραπεία, σημαίνει ότι ο οδοντίατρος δημιούργησε την τερηδόνα;;; Πόσο βλακώδες είναι αυτό;;;

Το ίδιο ακριβώς άκουσα για θέματα που αφορούν καθαρισμό από Μαύρη Μαγεία. Λένε, δηλαδή, ορισμένοι «φωτισμένοι» ότι, αν δεν ξέρεις ότι έχεις πάνω σου κάτι, τότε όλα είναι καλά και από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να καθαριστείς, τότε δημιουργείται το πρόβλημα!

Νομίζω ότι δεν έχουμε ανάγκη ενεργειακής θεραπείας. Έχουμε ανάγκη ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ !

«Μωραίνει Κύριος όν ήθελε απολέσαι!» (Ευριπίδης)

Προσέχετε «Δασκάλους» που για να σας δείξουν ότι αυτοί είναι οι ‘καλοί’ σας φοβίζουν ! Ο Φόβος ΔΕΝ ανήκει στη φωτεινή πλευρά ! 
Μην προδίδετε το ένστικτό σας: Αν δεν σας βγαίνει να πάτε κάπου, μην πάτε !!
Αν βρίσκεστε σε δίλημμα να κάνετε ή να πάτε κάπου, πείτε μια προσευχή και ζητήστε καθοδήγηση. Στην καθοδήγησή σας ζητάτε ΜΟΝΟ αυτό που θα σας κάνει πιο χαρούμενους, πιο υγιείς, πιο συνειδητοποιημένους, πιο πλούσιους, πιο πλήρεις!!!!
Ελέγξτε τις πεποιθήσεις σας: Ο πόνος, η ταλαιπωρία, ο φόβος, η ανησυχία και το άγχος ΔΕΝ είναι απαραίτητα στοιχεία της ζωής μας.

ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ !


Προσέξτε τη ζωή του: Έχει χρήματα ή κλαίγεται για την οικονομική κατάσταση, την κυβέρνηση κλπ. Έχει υγιείς σχέσεις; Έχει φίλους; Έχει χαρά στη ζωή του;; Έχει σύντροφο;; Πολλοί «Δάσκαλοι» νομίζουν ότι το σεξ είναι μιαρό και δεν επιδιώκουν να έχουν σύντροφο, γιατί νομίζουν και διατυμπανίζουν, ότι δήθεν, «η υψηλή συνειδητότητα δεν συνάδει με το σεξ». Αυτό, συγνώμη εκ των προτέρων, είναι μια παπαριά τεραστίου βεληνεκούς. Η ανικανότητα για σεξουαλική σύνδεση δεν σημαίνει υψηλή συνειδητότητα ! Σημαίνει ανικανότητα-συναισθηματική υστέρηση- ψυχρότητα-απομόνωση και είναι η απαρχή αρκετών νευρώσεων, να μην πω, ψυχώσεων.
Είναι ελάχιστοι όσοι έχουν φτάσει στην αγιοσύνη και σίγουρα το 99,99% των εν ζωή Δασκάλων ΔΕΝ έχουν αγιάσει ! Εάν επεδίωκαν τον μοναχισμό, θα βρισκόντουσαν σε μοναστήρι ή, αν είχαν επιτύχει την Τελειότητα, θα τους είχε πάρει ο Θεός κοντά του ! 
Ιδιαίτερα όταν θέλετε να πάρετε μύηση από κάποιον Δάσκαλο και δεν τον γνωρίζετε από πριν, αφιερώστε χρόνο μαζί του και κάντε του ερωτήσεις για θέματα που σας απασχολούν, προκειμένου να δείτε τί πρεσβεύει, ιδιαίτερα εάν έχει επαφή με την καθημερινότητα και πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος τα πράγματα. Όλοι οι πραγματικοί Δάσκαλοι θα δημιουργήσουν χρόνο στο πρόγραμμά τους, για να καθίσουν να σας μιλήσουν.
Κοιτάξτε αν δημιουργείται επαφή μεταξύ σας, ή αν σας βλέπει ‘αφ’ υψηλού’. Οι πραγματικοί Δάσκαλοι έχουν μηδενικό εγωισμό. Είναι προσιτοί, χαρούμενοι και σας ακούν πραγματικά. 

Όπως δεν θα βάζατε μέσα στο σπίτι σας κάποιον που δεν σας αρέσει, έτσι μην βάζετε στο ενεργειακό σας πεδίο ενέργειες «δασκάλων» για τους οποίους έχετε αμφιβολίες. Περιμένετε !! Σίγουρα θα εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο που θα σας εμπνεύσει και θα είναι το ασφαλέστερο για εσάς !!!
καλλιόπη