Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

"Ποια η ταρίφα σου πόρνη;;" (Ενεργειακή ανάλυση για σεξ με ιερόδουλο)

Μέσα από το σεξ μεταφέρονται από τον έναν στον άλλον φοβίες, άγχη, αγωνίες, χαμηλής δόνησης πεποιθήσεις πχ «δεν είμαι ικανός», «δεν αξίζω σαν άνθρωπος», «δεν είμαι καλός πατέρας /σύζυγος», «είμαι ένας αποτυχημένος», «κανείς δεν με θέλει», «κανείς δεν με αγαπάει» κλπ κλπ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ υπηρετούνται από χαμηλής δόνησης οντότητες, οι οποίες, το μόνο που θέλουν είναι να συνεχίζουν να τρέφονται και πολλαπλασιάζονται σε ποσότητα και σε ισχύ, περνώντας από τον έναν άνθρωπο στον άλλον, ιδιαίτερα μέσα από το σεξ.

Μια πόρνη μπορεί να δεχτεί μέσα της, σε μία ημέρα, από 2 έως 10 άντρες. Μπορείτε να φανταστείτε, έστω και στο ελάχιστο, τον όγκο των αρνητικών ενεργειών που αυτή φορτώνεται και μεταφέρει από τον ένα πελάτη της στον επόμενο; Γιατί μία ιερόδουλη μπορεί να έχει πελάτες τοξικομανείς, αλκοολικούς, μπράβους, φυλακόβιους, αλλά και παντρεμένους οικογενειάρχες… Κάθε ημέρα!

Οι ενέργειες όλων αυτών των ανθρώπων αποθηκεύονται στα αιθερικά της πεδία, τις γερνούν πριν την ώρα τους και τις καταστρέφουν, γιατί τρέφονται διαρκώς από αυτές και δυναμώνουν.

Η κάθε γυναίκα είναι ένα δοχείο αποδοχής και αποθήκευσης ενεργειών. Ό,τι της βάζεις, αυτό γεννάει, το πολλαπλασιάζει και το μεγεθύνει, γιατί αυτή είναι η γυναικεία φύση…


 καλλιόπη