Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Αποχή από το σεξ. Γίνεται; (ενεργοποίηση της κουνταλίνι)

Είπαμε σε προηγούμενο άρθρο ότι μέσα από το σεξ περνούν από τον έναν στον άλλον φοβίες, άγχη, αγωνίες, αρνητικές πεποιθήσεις κλπ. Μπορεί όμως ένας άνθρωπος να παραμείνει σε αγαμία για μήνες και χρόνια και να είναι καλά;

Ναι, βέβαια, υπό προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, δεν καταφεύγει σε αυτοϊκανοποίηση. Το σώμα θα εκτονωθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου, όποτε το χρειαστεί. Κατά δεύτερο, ασκεί πειθαρχία στις σκέψεις του και στις συμπεριφορές του, δηλ. δεν σκέφτεται ούτε κουβεντιάζει για γκόμενες, πηδήματα, τσόντες, τον κώλο της μίας και το στήθος της άλλης. Αυτό που θα διαπιστώσει στο τέρμα αυτού του δρόμου είναι τεράστια νοητική διαύγεια, αποφασιστικότητα, πολύ μεγαλύτερη δημιουργικότητα, εφευρετικότητα, μεγαλύτερη σωματική δραστηριότητα και αντοχή και μεγαλύτερη εσωτερική γαλήνη. Όλη η σεξουαλική ενέργεια μετατρέπεται σε διάθεση για δημιουργία… αλλά και κάτι παραπάνω…


Υπάρχουν άπειρα άρθρα στο διαδίκτυο αναφορικά με την Κουνταλίνι, τη σεξουαλική ενέργεια, το Κηρύκειο του Ερμή. "Ό,τι ενώνεται, κάποτε θα χωριστεί για να ξαναενωθεί αργότερα". Η ερμηνεία του Κηρυκείου για το παρόν άρθρο, θα είναι ότι η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια διαχωρίστηκε, για να ενωθεί αργότερα, είτε στην ύπαρξη ενός ζευγαριού (ανεξαρτήτως σεξουαλικής ταυτότητας), είτε μέσα σε κάθε άνθρωπο σαν συμβαδίζουσες ενέργειες.

Η αγαμία από μόνη της δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την κουνταλίνι, χρειάζεται ένας καταλύτης υπό τη μορφή συνειδητής πρόθεσης πχ με ασκήσεις πυελικού εδάφους Kegel. Θα αναπτυχθεί σεξουαλική διάθεση, η οποία όμως θα αρχίσει να ενεργοποιεί όλους τους κυκλικούς μύες που τροφοδοτούν ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ. Αν κρατηθείτε και δεν αυτοϊκανοποιηθείτε, θα αρχίσει η κουνταλίνι να ανεβαίνει!

  • Η σεξουαλική προσκόλληση είναι με ανθρώπους που μας ενεργοποιούν την κουνταλίνι.
  • Η σεξουαλική χημεία είναι με ανθρώπους που μας ενεργοποιούν την κουνταλίνι.
  • Η ύπαρξη Limerence ή ακραίας ερωτικής προσκόλλησης είναι με ανθρώπους που μας ενεργοποιούν την κουνταλίνι. Αρκεί να το αντιληφθούμε.

Όταν ενεργοποιηθεί η κουνταλίνι τρέφει όλα τα αιθερικά σώματα και κατά συνέπεια, το φυσικό σώμα με όλα του τα όργανα, με ενέργειες της Γης και ταυτόχρονα κατεβάζει ενέργειες από την Ψυχή και τον Ανώτερο Εαυτό.

Το Ανοσοποιητικό ενισχύεται, το φυσικό σώμα οχυρώνεται σε κάθε ασθένεια, ο νους καθαρίζει, υπάρχει διαυγής σκέψη και άπειρη εστίαση.

Ενεργοποιούνται όλοι οι Αδένες, που με τη σειρά τους τρέφουν και τρέφονται από τα αιθερικά σώματα.

Το Αιθερικό Πεδίο γίνεται τεράστιο. Οι άλλοι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται σαν αυξημένη σεξουαλικότητα και άτομα έρχονται με το τσουβάλι, τα χρήματα το ίδιο εύκολα.

Συναισθήματα χαράς και πληρότητας είναι αποτέλεσμα της ενεργοποιημένης κουνταλίνι.

Κάθε οργασμός οδηγεί σε έκσταση. Ακόμα περιστασιακή  αυτοϊκανοποίηση οδηγεί σε έκσταση.

Ενεργοποιημένη κουνταλίνη ανεβάζει και την κουνταλίνι των άλλων. Για παράδειγμα, ο σύντροφός σας μπορεί να μην την έχει ενεργοποιημένη, αλλά με τη δική σας παρουσία, θα ενεργοποιηθεί και σ’ αυτόν.

Δυναμώνει τα τείχη των αιθερικών πεδίων και το άτομο είναι ακόμα πιο προστατευμένο από αρνητικές ενέργειες.

Αν υπάρχει σεξουαλική χημεία σε ένα ζευγάρι, ενεργοποιείται η κουνταλίνι και τα συναισθήματα γίνονται ακόμα πιο έντονα. Εάν όμως πρόκειται για τραυματικό δεσμό, τα χειρότερα έρχονται γρηγορότερα και εντονότερα.

Γι’ αυτό ορισμένα θρησκευτικά δόγματα επιβάλλουν την αγαμία και ξυρίζουν το 7ο κέντρο κεφαλής (συμβολικά) γιατί ΔΕΝ χρειάζεσαι σύντροφο. Μπορείς να έχεις, αλλά δεν τον έχεις ανάγκη! Ο λόγος είναι επειδή έχουν ενεργοποιηθεί οι θετικοί και αρνητικοί πόλοι και αισθάνεσαι πλήρης, έχοντας ενεργοποιημένες θηλυκές και αρσενικές ποιότητες και δυνάμεις. Η Ενέργεια θα φροντίσει όλες τις ανάγκες σου , αρκεί να το ζητήσεις.

Η ευτυχία και ευδαιμονία μας εξαρτάται ΜΟΝΟ από εμάς. Ο έρωτας, το πάθος, η χαρά είναι αποτελέσματα της κουνταλίνι, για πάντα παρόντα. Όλοι μας ερωτεύονται και μας θέλουν, και εμείς επιλέγουμε ποιος μας ταιριάζει, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ για να είμαστε καλά. Όταν είμαστε πλήρεις, τότε μας θέλουν όλοι.

Προειδοποίηση: Η ενεργοποίηση της Κουνταλίνι δεν είναι για τους ολιγόψυχους, ούτε για τους ολιγόνοους. Στον άσχετο μπορεί να κάψει το Νοητικό και ο άνθρωπος να σαλτάρει. Αν υπάρχουν φόβοι, φοβίες, κρυμμένος θυμός, τύψεις και ενοχές που δεν έχουν θεραπευτεί, όλα αυτά θα βγουν σε υπερβολή και το άτομο δεν θα ξέρει τί να κάνει. Καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα, καταπιεσμένη σεξουαλικότητα, καταπιεσμένος θυμός θα βγουν στο προσκήνιο με ολέθρια αποτελέσματα. Μην μπείτε καν στη διαδικασία χωρίς εποπτεία από Δάσκαλο που γνωρίζει την διαδικασία και πώς να σας βοηθήσει. Έχω δει σοβαρά άτομα να προβαίνουν στις πιο αψυχολόγητες συμπεριφορές και να καταστρέφουν τα σπίτια τους και το βιος τους, φαινομενικά για το τίποτα.

καλλιόπη




Όπως πάντα, μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας παρακάτω, χωρίς κανένα προσωπικό στοιχείο σας, για να σας απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση. Αν χρειάζεστε μια πιο προσωπική επικοινωνία μπορείτε να μου στείλετε μέηλ στο olistictherapies@gmail.com.