Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ακολουθίες αριθμών. Τί σημαίνουν συνδυασμοί του 2 και του 3

 

Συνδυασμοί του 2

2′s και 1′s, όπως 221 ή 112 ή 2121 - Οι σκέψεις μας είναι σαν σπόροι που αρχίζουν να φυτρώνουν. Ίσως έχετε ήδη δει κάποιες ενδείξεις ότι καρποφορούν οι επιθυμίες σας. Αυτοί οι αριθμοί είναι σημάδια ότι τα πράγματα θα προχωρήσουν και θα αναπτυχθούν προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Κρατήστε την πίστη!


2′s και 3′s, όπως 223 ή 323 ή 2323 - Οι αναληφθέντες Δάσκαλοισυνεργάζονται μαζί σας ως συν-δημιουργοί του νέου σας έργου. Σας λένε ότι μοιράζονται τον ενθουσιασμό σας και ξέρουν ότι όλα λειτουργούν καλά για εσάς. Οι δάσκαλοι μπορούν να δουν ότι το μέλλον σας είναι ήδη εγγυημένο ότι θα γεμίσει με την ευτυχία που αναζητάτε. Απολαύστε αυτήν τη νέα φάση της ζωής σας!
 

2′ και 4′s, όπως 224 ή 244 ή 2424 - Όπως λέει στο πνευματικό κείμενο, A Course in Miracles (Μαθήματα Θαυμάτων), «Οι άγγελοι φροντίζουν τον νεογέννητο σκοπό σου». Αυτό είναι ένα σημάδι ότι έχετε βοήθεια από ψηλά στην πραγματοποίηση των επιθυμητών μεταβάσεών σας. Αυτή είναι μια εποχή που ειδικά πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι. Οι ακολουθίες αριθμών 2 και 4 είναι ένα μήνυμα από τους αγγέλους σας να σας πουν ότι εργάζονται πολύ στενά μαζί σας αυτήν τη στιγμή.


2′s και 5′s, όπως 255 ή 225 ή 2525– Οι προσευχές και οι προθέσεις σας ήταν ξεκάθαρες, δυνατές και χωρίς επιφυλάξεις. Επομένως, περιμένετε μια αλλαγή να πραγματοποιηθεί γρηγορότερα από ό, τι έχετε προβλέψει. Μην τρομάξετε βλέποντας ότι οι επιθυμίες σας γίνονται πραγματικότητα. Μπορεί να προκύψουν με απροσδόκητους τρόπους, γι 'αυτό κρατήστε την πίστη σας. Συζητήστε συχνά με τον Θεό και ζητήστε υποστήριξη.


2′s και 6′s, όπως 266 ή 262 ή 2626 - Μια νέα αγορά ή απόκτηση έρχεται στο δρόμο σας.


2′ και 7′s, όπως 277 ή 272 ή 2727 - Έχετε υποβάλει πρόσφατα αίτηση για νέα εργασία, εισαγωγή στο σχολείο ή δάνειο; Αυτοί οι αριθμοί σηματοδοτούν καλά νέα. Σας ζητούν να μείνετε σταθεροί και να μην αφήσετε την πίστη σας να ταλαντεύεται.

2′s και 8′s, όπως 288 ή 282 ή 2828 - Μια πόρτα αρχίζει να ανοίγει και μια άλλη πόρτα αρχίζει να κλείνει. Φροντίστε να ακούσετε τη διαίσθησή σας πολύ προσεκτικά, καθώς θα σας καθοδηγήσει να κάνετε βήματα που θα διασφαλίσουν τη σταθερή αφθονία σας κατά τη διάρκεια αυτών των μεταβάσεων.


2′ και 9′s, όπως 299 ή 292 ή 2929 - Εάν έχετε υποστεί πρόσφατα απώλεια (δουλειά, εραστής κ.λπ.), περιμένετε να αντικατασταθεί στο εγγύς μέλλον. Όλα λειτουργούν προς όφελός σας, αν και μπορεί να υπάρχει τόσο μεγάλη δραστηριότητα στο παρασκήνιο που αναρωτιέστε εάν ο Θεός σας έχει ξεχάσει. Μην ανησυχείτε! Νιώστε την ενέργεια της ζωής σας, η οποία προχωρά τώρα. Δεν τιμωρείστε από την πρόσφατη απώλεια. Το σύμπαν, αντ 'αυτού, σας προετοιμάζει για νέα.


2′s και 0′s, όπως 200 ή 202 ή 2020 - Ο Θεός θέλει να ξέρετε ότι δεν σας έχει ξεχάσει ή εγκαταλείψει. Σε αγαπάει πάρα πολύ! Στην πραγματικότητα, ο Θεός ενορχηστρώνει μια υπέροχη νέα φάση της ζωής σας. Συζητήστε συχνά με τον Θεό και θα νιώσετε αυτό το επερχόμενο θαύμα. Ο Θεός σας υπενθυμίζει επίσης τη σημασία του «Θείου Συγχρονισμού». Μερικές φορές, ορισμένοι παράγοντες πρέπει να εφαρμοστούν πρώτα πριν επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο κρατάτε την πίστη σας, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να επιτύχετε την επιθυμία σας.


Συνδυασμοί του 3

3′s και 1′s, όπως 311 ή 313 ή 3131– Οι αναληφθέντες Δάσκαλοι συνεργάζονται μαζί σας για τις διαδικασίες σκέψης σας. Με πολλούς τρόπους, ενεργούν ως μέντορες, σας διδάσκουν την αρχαία σοφία που εμπλέκεται στην εκδήλωση της επιθυμίας σας. Σας στέλνουν ενέργεια για να σας αποτρέψουν από το να αισθάνεστε αποθαρρυνμένοι και για να παραμείνετε εστιασμένοι στους πραγματικούς στόχους της ψυχής σας. Επιπλέον, οι αναληφθέντες Δάσκαλοι μπορεί να σας προσφέρουν συμβουλές, καθοδήγηση και προτάσεις για τον σκοπό της ζωής σας. Πάντοτε διδάσκουν ότι κάθε δημιουργία ξεκινά στο επίπεδο της σκέψης και της ιδέας. Ζητήστε τους να σας βοηθήσουν να επιλέξετε σοφά αυτό που θέλετε.


3′s και 2′s, όπως 322 ή 332 ή 3232 - Οι αναληφθέντες Δάσκαλοι συνεργάζονται μαζί σας ως συν-δημιουργοί του νέου σας έργου. Σας λένε ότι μοιράζονται τον ενθουσιασμό σας και ξέρουν ότι όλα λειτουργούν καλά για εσάς. Οι δάσκαλοι μπορούν να δουν ότι το μέλλον σας είναι ήδη εγγυημένο ότι θα γεμίσει με την ευτυχία που αναζητάτε. Απολαύστε αυτήν τη νέα φάση της ζωής σας!


3s και 4′s, όπως 334 ή 344 ή 3434 - Έχετε πολλή βοήθεια γύρω σας τώρα! Τόσο οι αναληφθέντες Δάσκαλοι όσο και οι άγγελοι είναι εδώ για να σας βοηθήσουν, να σας καθοδηγήσουν και να σας αγαπήσουν. Προσεγγίστε τους, καθώς επικοινωνούν μαζί σας.

3′s και 5′s, όπως 353 ή 335 ή 3535 - Οι αναληφθέντες Δάσκαλοι  θέλουν να σας προετοιμάσουν για μια μεγάλη αλλαγή ζωής που είναι επικείμενη. Θέλουν να ξέρετε ότι κρατούν το χέρι σας μέσω αυτής της αλλαγής και ότι όλα θα πάνε καλά. Αγκαλιάστε την αλλαγή και αναζητήστε την ευλογία μέσα σε αυτήν.


3′s και 6′s, όπως 363 ή 336 ή 3636– Οι αναληφθέντες Δάσκαλοι σας βοηθούν να εκδηλώσετε τα υλικά αντικείμενα που χρειάζεστε για τη θεϊκή ζωή σας. Είτε αυτό σημαίνει χρήματα για δίδακτρα ή για διδασκαλία ή για την θεραπευτική σας εργασία, οι δάσκαλοι εργάζονται για να σας το φέρουν. Θέλουν να γνωρίζετε ότι αξίζετε να λάβετε αυτήν τη βοήθεια, καθώς θα σας επιτρέψει καλύτερα να δώσετε σε άλλους.

3′ και 7′s, όπως 377 ή 373 ή 3737– Οι αναληφθέντες Δάσκαλοι είναι χαρούμενοι. Όχι μόνο βλέπουν την αληθινή εσωτερική σας Θεότητα, αλλά επίσης συμφωνούν με το μονοπάτι που έχετε επιλέξει. Θέλουν να γνωρίζετε ότι αξίζετε την ευτυχία και να επιτρέψετε τη ροή της ευδαιμονίας που έρχεται με τη θεία κληρονομιά και το επιλεγμένο μονοπάτι σας.


3
και 8, όπως 338 ή 383 - «Συνεχίστε», σας λένε οι δάσκαλοι. Ενισχύστε την ενέργεια και την εστίαση των σκέψεων και των συναισθημάτων σας. Ευθυγραμμίστε τις προοπτικές σας με τη γνώση της ενότητάς σας με το Θεό, όλους και όλη τη ζωή.


3
και 9s, όπως 393 ή 339 - Αυτό είναι ένα ισχυρό μήνυμα για να αφήσετε καταστάσεις στη ζωή σας που δεν είναι ακεραιότητα ή που έχουν εξυπηρετήσει τον σκοπό τους. Μην κολλάτε τεχνητά σε καταστάσεις λόγω φόβου. Γνωρίστε ότι κάθε στιγμή σας φροντίζουν. Είναι ζωτικής σημασίας να έχετε μια θετική άποψη για τον εαυτό σας και το μέλλον σας. Αυτή η άποψη δημιουργεί πραγματικά αυτό που βιώνετε, οπότε ζητήστε από τους δασκάλους να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις σκέψεις σας από το υψηλό σημείο της αγάπης.


3
s και 0s, όπως 300 ή 330 - Ο Θεός και οι αναληφθέντες δάσκαλοι προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας, πιθανότατα σε σχέση με ένα θέμα που σχετίζεται με τον θείο σκοπό σας. Υπάρχει κάποια καθοδήγηση που αγνοείτε τελευταία; Εάν ναι, μπορεί να αισθάνεστε κολλημένοι αυτήν τη στιγμή. Αυτή η ακολουθία αριθμών σας ενημερώνει ότι πρέπει να συμμετέχετε στην διαδικασία της συν-δημιουργίας της ζωής σας. Αυτό σημαίνει να ακούτε και να ακολουθείτε τη θεϊκή καθοδήγησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου