Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Χρησιμοποίηση του Εκκρεμούς για Θεραπεία, Καθαρισμό & Προστασία


Εισαγωγή στα Ακασικά & την Ανώτερη Θεραπευτική'
 

Με τη σωστή χρήση του εκκρεμούς ανιχνεύουμε αυτές τις ενέργειες – δυνάμεις παρεμβαίνοντας στα αίτια, τροποποιώντας τις καταστάσεις, αλλάζοντας τις συνθήκες της ζωής μας προς το καλύτερο.


Αρχίζουμε να επικοινωνούμε με τον Ανώτερο Εαυτό μας και συζητάμε μαζί του το τί είναι αυτό που θέλουμε να εκδηλώσουμε, χωρίς να μας απασχολεί πώς θα εκδηλωθεί.
 
Ο εαυτός μας μπαίνει σε λειτουργία "Αγγελικού Πιλότου", και έτσι εκδηλώνουμε καθημερινά άνεση, υγεία, χαρά, αγάπη, ειρήνη, αφθονία και αρμονία με ανθρώπους, μέρη και καταστάσεις.
 
Δεν σταματάμε να έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας, το αντίθετο, μετατοπίζουμε την προσοχή μας από τον θορυβώδη χαμηλότερο εαυτό μας στον υψηλότατο εαυτό μας. Μέσω του ανώτερου εαυτού μας, αποκτάμε μεγαλύτερο έλεγχο στην πραγματικότητά μας.

Γινόμαστε ευχαριστημένοι με το πού βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή - χαρούμενοι, ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι επειδή είμαστε συνδεδεμένοι και εκμεταλλευόμαστε όλες τις δυνατότητες αυτού του σύμπαντος.

Έχουμε 100% πίστη στον υψηλότερο εαυτό μας και επικοινωνούμε μαζί του αυτά που είναι οι βαθύτερες επιθυμίες της καρδιάς σας.

Ο Ανώτερος εαυτός μας ενορχηστρώνει όλες τις συγχρονικότητες, τις ευτυχείς συμπτώσεις και τις απροσδόκητες ευκαιρίες να μας εκπλήξουν και να μας ευχαριστήσουν.

Απλώς διατηρούτε την εστίασή μας στη μεγάλη εικόνα και αναλαμβάνουμε δράση στις επιλογές που σας παρουσιάζονται σε κάθε νέα στιγμή.

Γινόμαστε επίσης πολύ ήσυχοι μέσα μας και ακούμε, γιατί όταν οι πολλές σκέψεις σκοτίζουν το μυαλό μας, χάνουμε την επαφή με τον υψηλότερο εαυτό μας.

Όλες οι λειτουργίες μέσω του Ανώτερου Εαυτού είναι το κλειδί για να ζούμε μια διαρκώς επεκτεινόμενη, πάντα εκπληρωμένη, πάντα παρούσα και πάντα ευχαριστημένη ζωή που μετατρέπει αυτήν την πραγματικότητα σε έναν πραγματικό παράδεισο στη γη.

Πρακτικά θέματα που θίγονται:

-Τρόποι χρήσης του εκκρεμούς για λήψη έγκυρων απαντήσεων για όλους τους τομείς της ζωής μας (εργασία, υγεία, σχέσεις, σκοπό, περιβάλλον κ.τ.λ.)

-Τεχνικές σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό και συντονισμός με την Κοσμική Υπερσυνείδηση για άντληση ενεργειών από τα Ανώτερα Πεδία.

-Καλλιέργεια ικανότητας πρόγνωσης. Δυνατότητα πρόβλεψης για μελλοντικές καταστάσεις και προοπτικές.

-Δυνατότητα αναγνώρισης των ενεργειακών  ποιοτήτων του περιβάλλοντος μας (έμψυχο και άψυχο δυναμικό) σε πλαίσια συμβατότητας και αρμονικής συνύπαρξης.

-Εντοπισμός γεωπαθητικών και ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, αποτελεσματικοί τρόποι εξουδετέρωσής τους και εναρμόνιση χώρων.

-Μέτρηση του δυναμικού του ενεργειακού σώματος της ζωτικότητας, των τσάκρας, του οργανισμού και αναγνώριση της κατάστασής τους.

-Αναφορά στο ψυχολογικό μέρος της ύπαρξής μας με τις αντίστοιχες ιδιότητες του κάθε κέντρου.

- Τεχνικές εξισορρόπησης και εναρμονισμού θεραπευτικής φύσεως για αποκατάσταση της ψυχοσωματικής αρμονίας.

- Χρήματα, Σχέσεις, Υγεία, Θεραπεία ψυχοφθόρων καταστάσεων, Στόχοι και επίτευξη.

- Εισαγωγή στην Ενέργεια, τρόποι και εφαρμογές της, για αρμονία ζωτικότητα, ευεξία, υγεία, επίτευξη.

- Ενδυνάμωση και εναρμόνιση του φυσικού, ενεργειακού και ψυχικού φορέα μας.

- Πρακτικές ασκήσεις κατάκτησης και χειρισμού των μεθόδων και τεχνικών που θα διδαχθούν.

 και άλλα πολλά !!!


Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις στείλτε e-mail στη διεύθυνση OlisticTherapies@gmail.com.