Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Μιλώντας μ' αυτούς που έχουν περάσει απέναντι !!!


Σας έχει τύχει ποτέ να ‘μιλήσετε’ με κάποιον από τους αγαπημένους σας που έχει περάσει απέναντι, είτε σε ύπνο, είτε να τον/την ‘δείτε’ μπροστά σας με οποιονδήποτε τρόπο;
Και δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που επίκειται κάτι κακό και έρχονται για να μας ειδοποιήσουν. Απλώς και μόνο για την αγάπη που φέρνει η παρουσία τους, τη φροντίδα και το ενδιαφέρον τους, που ακόμη είναι ενεργά , έστω κι αν «έχουν φύγει»…
Με τη φυσική μητέρα της μητέρας μου (η μητέρα μου ήταν υιοθετημένη) δεν είχαμε ιδιαίτερες επαφές. Ο πατέρας μου ‘σκατόγρια’ την ανέβαζε, ‘κωλόγρια’ την κατέβαζε, γιατί δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πώς μπόρεσε και άφησε το παιδί της σε ξένα χέρια. Ήταν και πολύ θεούσα, φανταστείτε ότι τα 20 τελευταία χρόνια της ζωής της είχε γίνει καλόγρια και όταν πέθανε, πήγε μόνη της η μητέρα μου στην κηδεία και αυτό ήταν όλο.
Έλα όμως που έφτασε μια ημέρα και σε έναν διαλογισμό αισθάνθηκα την παρουσία της. Έχοντας ταυτιστεί απόλυτα με τον πατέρα μου, την ρώτησα με στόμφο και κατάκριση «Πώς μπόρεσες και άφησες τη μητέρα μου;;;» και αυτή μου απάντησε «Αυτή όμως με συγχώρεσε…».
Πώς να σας περιγράψω τί έγινε μετά…. Τί συγκίνηση ένοιωσα και τί αγάπη και ενδιαφέρον από μέρους της !!! Δεν δικαιολογήθηκε, δεν είπε ψέμματα, δεν προσπάθησε να κρυφτεί, αλλά με έθεσε προ των δικών μου ευθυνών, δηλαδή, με τί θράσσος ρωτάς κάτι που ΔΕΝ σε αφορά και γεμίζεις το μυαλό σου με πράγματα που δεν βοηθούν το παρόν και το μέλλον σου. Γιατί μπαίνεις στη δουλειά του άλλου;; ακόμα κι αν αυτός ο άλλος είναι η μάνα σου η ίδια !!
Αν και γνώρισα τη γιαγιά μου όταν αυτή ήταν 70-80 χρονών, από τότε μου εμφανιζόταν νέα 18-20 χρονών και αναπτύξαμε μια σχέση αγάπης και υποστήριξης που δεν υπήρχε όταν αυτή ‘ζούσε’.
Ήταν μια πολύ συγκινητική και έντονη εμπειρία, μια εμπειρία που με καθόρισε έτσι ώστε να ασχολούμαι με τον εαυτό μου αποκλειστικά και να μην μπαίνω σε δουλειά αλλουνού.

Μια από τις μαθήτριές μου που της δίδαξα πώς να έρχεται σε επαφή με τους γονείς της (γιατί έχει μείνει ορφανή από πολύ μικρή ηλικία) μου είπε ότι ιδιαίτερα με τον πατέρα της μπορεί πλέον να συνομιλεί μέσα στην ημέρα της και πάντα αισθάνεται την προστατευτική και όλο αγάπη παρουσία του στη ζωή της να της εξηγεί πράγματα, να την ειδοποιεί και να την καθοδηγεί. Μιλάει επίσης με την μητέρα του πατέρα της, τη δική της γιαγιά, που της λέει ιστορίες που είχε περάσει στο χωριό, της δίνει συνταγές και την βοηθά στην καθημερινότητά της. Απίθανο, εε;;

Όλοι μας έχουμε ανάγκη από την παρουσία ανθρώπων που μας αγαπούν και που είναι πάντα εκεί για εμάς, ακόμα κι αν έχουν ‘φύγει’, όπως προστάζει το νοητικό μας. Η αλήθεια είναι ότι οι δικοί μας άνθρωποι είναι πάντα εδώ, αρκεί να ανοίξουμε τα αυτιά μας και τα μάτια της ψυχής μας να τους δούμε και να τους ακούσουμε !!
καλλιόπη

Πρακτικοί, Εύκολοι τρόποι αντιμετώπισης Αρνητικών Ενεργειών & Μαύρης Μαγείας

Τρίτο Μέρος που αφορά την Μαύρη Μαγεία και έχει να κάνει με τρόπους αντιμετώπισης. Δεν αντικαθιστά το λύσιμο, δυστυχώς, αλλά, αναχαιτίζει τις αρνητικές δυνάμεις για όσο διάστημα χρησιμοποιούνται, έτσι ώστε το άτομο να παραμείνει υγιές, δημιουργικό και σε πνευματική διαύγεια, εωσότου πραγματοποιηθεί λύσιμο.
________________________________________________________
Θα πούμε ορισμένες θεραπείες που μπορούν να γίνουν κατ’ αρχάς κατά τη διάρκεια του ύπνου, που είναι, πολύ απλά, να τοποθετήσετε ένα δοχείο με νερό κάτω από το κρεβάτι σας, ή δίπλα στο κομοδίνο σας, για να αρπάξει την ενέργεια μιας άσχημης επιρροής. Οπότε, πριν κοιμηθείτε γεμίστε ένα ποτήρι με νερό ή ένα μπωλ με νερό και βάλτε το είτε κάτω από το κρεβάτι σας, είτε δίπλα στο κομοδίνο σας. Αυτό το νερό ΔΕΝ πρέπει να το πιείτε, ούτε καν να χρησιμοποιήσετε ξανά το ποτήρι αυτό για να πίνετε νερό. Το πρωί αδειάστε το νερό στην τουαλέτα και ξεπλύνετε το ποτήρι 3 φορές. Αν ο ύπνος σας είναι ακόμα ταραγμένος τοποθετήστε μέσα στο νερό λίγη καμφορά, όσο το κεφάλι ενός σπίρτου (καταπληκτική θεραπεία και για παιδιά που τρομάζουν και βλέπουν εφιάλτες).

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ

Πρώτα αφαιρούμε με νερό και σαπούνι τη βρωμιά από το σώμα μας. Μετά γεμίζουμε τη μπανιέρα νερό, όχι απαραίτητα ξέχειλη, απλώς να καλύπτει το νερό το σώμα μας όταν μπούμε μέσα. Όλα τα παρακάτω τα προσθέτετε στη μπανιέρα σας, μέσα σε νερό.
Το πιο ισχυρό εξαγνιστικό λουτρό που γνωρίζω είναι το εξής:
* 2 φλυτζάνια θαλασσινό νερό + 1 κουταλιά της σούπας αμμωνία + 1 κουταλιά της σούπας θαλασσινό αλάτι. Τα διαλύετε στο νερό της μπανιέρας σας και βυθίζεστε (αν έχετε ανοιχτές πληγές μην το χρησιμοποιήσετε, λόγω της αμμωνίας).
* Μία χούφτα μαγειρική σόδα + 2-3 χούφτες θαλασσινό αλάτι.

Αν μπορείτε να έχετε ένα βάζο στη μπανιέρα σας με συνδυασμό σόδας και ημίχονδρου αλατιού θα σας βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί παίρνετε με το χέρι σας μια καλή ποσότητα και τρίβεστε μετά το ντους σας ΠΑΝΤΟΥ. Ιδιαίτερα στον αυχένα και τη μέση σας αφήστε το πάνω 5’ να τραβήξει εντάσεις. Δεν χρειάζεται να τρίβεστε πολύ δυνατά, αν και κάνει και για απολέπιση απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Είναι καταπληκτικό αν θέλετε να απομακρύνετε αρνητικές ενέργειες από πάνω σας, ιδιαίτερα αν γυρίζετε σπίτι φορτωμένος με άσχημες σκέψεις, ή δουλεύετε σε ένα χώρο με πολύ γκρίνια. Γενικά είναι καταπληκτικός συνδυασμός και με έχει σώσει άπειρες φορές.

Το χειμώνα προσθέτω στο βάζο βότανα όπως βασιλικό (προστατευτικός & εξαγνιστικός), ένα ξυλάκι κανέλα ή ένα ολόκληρο μοσχοκάρυδο (προστασία, γαλήνη και βελτίωση οικονομικών) [δεν τρίβεστε με την κανέλα και το μοσχοκάρυδο, αυτά τα αφήνετε μέσα στο βάζο και όταν τελειώσει η σόδα και το αλάτι ξαναγεμίζετε], φασκόμηλο (προστασία, καθαρισμός) και το ανώτερο για εμένα είναι το κυπαρίσσι σε αιθέριο έλαιο (αποτοξινωτικό, προστασία, καθαρισμός από αρνητικές ενέργειες – σκεφτείτε ότι είναι τόσο ισχυρό που το φυτεύουν γύρω από τα νεκροταφεία !!).
Μπορείτε να προσθέσετε baby-oil ή άλλο έλαιο μέσα στο βάζο έτσι ώστε να πηγαίνουν τα αιθέρια έλαια των βοτάνων παντού [καλύτερα όχι το καλοκαίρι, μόνο το χειμώνα γιατί θα σας ζεστάνει πολύ το λάδι].

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Πριν αρχίσετε να καθαρίζετε το σπίτι, ανοίξτε όλα τα παράθυρα, ώστε να βγουν έξω οι κακές δυνάμεις όταν αρχίσετε τον καθαρισμό. Βάλτε το λιβάνι ή το βότανο σε πυρωμένα καρβουνάκια και αφήστε τα να καούν μέχρι να μη βγάζουν καπνό. Καθαρίζετε με τον καπνό πρώτα τον εαυτό σας, τους οικείους σας, τα κατοικίδιά σας, το γραφείο σας κλπ.

Θαλασσινό Νερό

Προσέξτε την αναλογία: 1 φλυτζάνι θαλασσινού νερού σε 12 λίτρα νερού βρύσης επαρκεί για πατώματα, τοίχους, για να φύγει η κακή διάθεση και αναμνήσεις από ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Λιβάνι

Το πιο δραστικό και ασφαλές λιβάνι είναι το «Αίμα του Δράκοντα», ένα ρετσίνι γόμμας από ένα φυτό στη χερσόνησο της Μαλαισίας, κόκκινο, σκόνη ή στικάκι. Αναχαιτίζει τις μοχθηρές δυνάμεις ενώ συγχρόνως προσελκύει τις ευεργετικές.

Βενζόη

Ως λιβάνι η βενζόη προσελκύει άμεσα τις ανώτερες πνευματικές δυνάμεις και τις φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπο. Εξαιρετικό λιβάνι να ευλογήσετε ένα σπίτι ή να απολυμάνετε έναν άνθρωπο. Απαλλαγή από πνευματικές δυσκολίες.

Σμύρνα

Χρώμα μουντό καστανό και διακριτική μυρωδιά. Φέρνει τις αστρικές σφαίρες ύπαρξης πιο κοντά στη γη, ανοίγει πνευματική πόρτα, ώστε να φανερωθούν οι επιρροές των ανώτερων πνευματικών σφαιρών. Στην αγορά είναι λίγο δύσκολο να βρείτε σμύρνα. Συνήθως αποκαλούν ‘σμύρνα’ το Πετρολίβανο που είναι ασημο-πράσινες πέτρες που τις σπάτε με σφυράκι για να χωρέσουν πάνω στα καρβουνάκια. Αν βρείτε πετρολίβανο είναι εξαιρετικά ισχυρό καθαριστικό, [φανταστείτε ότι το χρησιμοποιούν και στα νεκροταφεία], απλώς να προσέχετε τί σκέφτεστε εκείνη τη στιγμή που το χρησιμοποιείτε, γιατί δουλεύει έτσι-και-αλλιώς, ανάλογα με το τί εύχεστε εκείνη τη στιγμή. Να λέτε συνεχώς μια προσευχή μέσα σας όσο το έχετε ανάψει και καθαρίζετε το σπίτι σας και όταν θα έχετε τελειώσει βγάλτε το στο μπαλκόνι να σβήσει εντελώς.

Όλα τα υπόλοιπα λιβάνια-μοσχολίβανα που υπάρχουν στην αγορά είναι καλά στο να έλκουν θετικές δυνάμεις, αλλά πρώτα, για να έρθουν αυτές οι θετικές δυνάμεις, χρειάζεται να έχετε απομακρύνει τις αρνητικές. Μόνο το «αίμα του δράκοντα» τα κάνει ταυτόχρονα, αλλά είναι δυσεύρετο και ακριβό. Προτείνω να έχετε καθαρίζει το χώρο σας με θαλασσινό νερό [ή νερό με λίγο ημίχονδρο αλάτι + σόδα στον κουβά σας, επιμένοντας ιδιαίτερα στις γωνίες και τα ανοίγματα (πόρτες-παράθυρα) του σπιτιού σας], αν βρίσκεστε σε νοητική σύγχυση ή πηγαίνουν όλα στραβά, να χρησιμοποιήσετε το πετρολίβανο με τον τρόπο που είπαμε παραπάνω, και μετά να ανάψετε ένα οποιοδήποτε μοσχολίβανο προκειμένου να γεμίσετε το χώρο με αγγελικές δυνάμεις προστασίας και βοήθειας.

Εύχομαι να ήταν κατανοητό το άρθρο. Αν όμως έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνιση, αφήστε μου ένα σχόλιο για να επανέλθω.
καλλιόπη

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας.