Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Ο πιο σίγουρος τρόπος να καταστρέψεις την επιχείρησή σου είναι να πηδάς μέσα σ’ αυτήν

Πραγματικό περιστατικό: Τις προάλλες με επισκέφθηκε μία φίλη που ήθελε να δει εάν υπάρχει πιθανότητα ερωτικής σχέσης με έναν παντρεμένο επιχειρηματία που γνώριζε. Όπως αποδείχθηκε, αυτός έχει χρόνια παράλληλη σχέση με μία υπάλληλό του, την οποίαν μάλιστα συντηρεί και το γνωρίζει και η γυναίκα του, όχι επειδή της το έχει εξομολογηθεί, αλλά επειδή αυτή είναι πολύ χωμένη σε χαρτορίχτρες και λοιπά παρόμοια.

Τους τελευταίους όμως μήνες, αυτός, αντί να επισκέπτεται την ερωμένη του στο σπίτι της κάθε μέρα, όπως παλιά, την ανεβάζει στον 2ο όροφο της επιχείρησης που βρίσκονται οι τουαλέτες των αντρών και τον περιποιείται εκεί… Με μία διαφορά όμως… επειδή η σεξουαλική διείσδυση βγαίνει και φαίνεται στα χαρτιά, αυτή του κάνει ΜΟΝΟ σε στοματικό έρωτα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να φανεί … Κάθε μεσημέρι το ίδιο, για μήνες…

Η ερωμένη του νομίζει ότι αυτός θα χωρίσει τη γυναίκα του για να την παντρευτεί και γι’ αυτό του κάνει όλα τα χατίρια… Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο… [αυτό που δεν γνωρίζει η ερωμένη του είναι ότι κάθε βράδυ πηδάει και τη γυναίκα του…]

Έχω παραδείγματα από αμέτρητους ανθρώπους που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους επειδή έβαζαν στο χώρο της δουλειάς τους τη λαγνεία … και η λαγνεία είναι ένα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα… όταν μπαίνει η λαγνεία μέσα σε έναν εργασιακό χώρο, το εγρηγορός της επιχείρησης* προσβάλλεται και η επιχείρηση οδηγείται με βεβαιότητα σε κλείσιμο.

Εάν είναι υπάλληλος αυτός που κάνει τέτοια πρακτική, θα αναγκαστεί, με κάποιο τρόπο, να φύγει από την επιχείρηση.

Η εργασία κάθε ανθρώπου είναι ιερή και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ιερή από όλους, πόσο μάλλον από τους ιδιοκτήτες της !

Κι αν κάποιος με ρωτήσει, «Μα, εγώ δουλεύω από το σπίτι μου! Πού να πάω;;»

Πολύ απλά, απλώς μην πηδάς πάνω στο γραφείο σου! Υποθέτω ότι κάπου θα υπάρχει ένα κρεβάτι ή ένας καναπές. Πήγαινε εκεί. Κράτησε το χώρο εργασίας σου μακρυά από οποιεσδήποτε σεξουαλικές ενέργειες.

καλλιόπη

* Για το τί είναι εγρηγορός δείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://smaragdino.blogspot.com/2013/09/blog-post.html