Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Ακολουθίες Αριθμών: Συνδυασμοί του 7, 8, 9 και 0

 

Συνδυασμοί του 7

7 και 1, όπως 711 ή 771 – Αυτό είναι επιβεβαίωση ότι τα πάτε περίφημα. Είστε στο σωστό δρόμο, οπότε συνεχίστε! Αυτό είναι ένα σημάδι ότι έχετε επιλέξει καλά τις σκέψεις σας και ότι πρέπει να εστιάσετε πιο σταθερά στους στόχους σας. Φροντίστε να προσθέσετε τα κατάλληλα συναισθήματα στις σκέψεις σας. Για παράδειγμα, να νιώθετε ευγνωμοσύνη για τα δώρα που έχετε στη ζωή. Η ευγνωμοσύνη θα επιταχύνει τη διαδικασία των εκδηλώσεών σας.

7 και 2, όπως 722 ή 772 – Έχετε κάνει πρόσφατα αίτηση για νέα δουλειά, εισαγωγή στο σχολείο ή δάνειο; Αυτοί οι αριθμοί σηματοδοτούν καλά νέα. Σας ζητούν να περιμένετε με παρρησία και να μην αφήνετε την πίστη σας να κλονιστεί.

7 και 3, όπως 773 ή 733 - Οι αναληφθέντες δάσκαλοι είναι χαρούμενοι. Όχι μόνο βλέπουν την αληθινή εσωτερική σας Θεότητα, αλλά συμφωνούν και με το μονοπάτι που έχετε επιλέξει. Θέλουν να ξέρετε ότι αξίζετε ευτυχία και να επιτρέψετε τη ροή της αγίας ευδαιμονίας που έρχεται με τη Θεϊκή σας κληρονομιά και το επιλεγμένο μονοπάτι.

7 και 4, όπως 774 ή 744 – Οι άγγελοι σας συγχαίρουν και λένε, «Συνεχίστε τη σπουδαία δουλειά! Είστε σε ροή επιτυχίας. Κρατήστε τις σκέψεις σας εστιασμένες, γιατί έχει μεγάλο και θετικό αποτέλεσμα».

7 και 5, όπως 775 ή 755 – Αυτή είναι μια επικύρωση ότι βρίσκεστε «στο στόχο» με μια επικείμενη αλλαγή που θα σας εμπλουτίσει είτε σωματικά, συναισθηματικά ή διανοητικά – ή συνδυασμό και των τριών. Μείνετε στην πορεία και σύντομα θα δείτε τα στοιχεία για το πώς οι αλλαγές προσθέτουν στη δική σας ζωή και σε αυτή των γύρω σας.

7 και 6, όπως 776 ή 766 – Μια επικύρωση ότι οι σκέψεις και η δουλειά σας με τον υλικό κόσμο είναι στο σημάδι. Έχετε ισορροπήσει με επιτυχία τις σκέψεις και τις δραστηριότητές σας, έτσι ώστε να φροντίζετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

7 και 8, όπως 778 ή 788 – Νιώσατε ότι κάποιο μέρος της ζωής σας, όπως μια δουλειά ή μια σχέση, τελειώνει; Αυτό είναι επιβεβαίωση ότι τα συναισθήματά σας είναι σωστά. Το τέλος θα μπορούσε να σημαίνει μια σημαντική θετική αλλαγή στην κατάσταση ή μπορεί να σημαίνει ότι κάποιο μέρος της ζωής σας πλησιάζει στην ολοκλήρωση. Ανεξάρτητα από αυτό, αυτή η ακολουθία αριθμών προαναγγέλλει ευχάριστα νέα για μια επικείμενη θετική αλλαγή που περιλαμβάνει την ολοκλήρωση μιας έντονης κατάστασης. Υπομονή, γιατί η ζωή σας πρόκειται να γίνει πιο εύκολη.

7 και 9, όπως 779 ή 799 – Συγχαρητήρια! Ξεφορτώνετε παλιά κομμάτια της ζωής σας που δεν ταιριάζουν πια με αυτό που είστε. Ζείτε μια πιο αυθεντική ζωή που είναι σε ακεραιότητα με την υψηλότερη άποψή σας για τον εαυτό σας. Αυτή η ακολουθία αριθμών επικροτεί τις αποφάσεις σας να ζήσετε ειλικρινά.

7 και 0, όπως 700 ή 770 – Ένα «Μπράβο!» απευθείας από τον Θεό, που σας αποδίδει επαίνους για τη διανοητική, πνευματική και σωματική εργασία που έχετε κάνει. Βοηθάτε τον εαυτό σας και πολλούς άλλους ανθρώπους με την τρέχουσα πορεία σας και ο Θεός σας ζητά να συνεχίσετε το σπουδαίο έργο σας.

Συνδυασμοί του 8

8 και 1, όπως 811 ή 881 - Πλησιάζετε στο τέλος μιας σημαντικής φάσης της ζωής σας. Εάν έχετε κουραστεί από κάποιο μέρος της ζωής σας, να είστε χαρούμενοι που σύντομα θα θεραπευτεί ή θα αντικατασταθεί με κάτι καλύτερο. Παραδοθείτε και απελευθερώστε εκείνα τα μέρη της ζωής σας που δεν λειτουργούν, καθώς οι σκέψεις σας για μια καλύτερη ζωή αρχίζουν να πραγματοποιούνται.

8 και 2, όπως 822 ή 882 - Μια πόρτα αρχίζει να ανοίγει και μια άλλη πόρτα αρχίζει να κλείνει. Φροντίστε να ακούσετε τη διαίσθησή σας πολύ προσεκτικά αυτή τη στιγμή, καθώς θα σας καθοδηγήσει να κάνετε βήματα που θα εξασφαλίσουν τη σταθερή αφθονία σας κατά τη διάρκεια αυτών των μεταβάσεων.

8 και 3, όπως 883 ή 833 – «Συνέχισε», σου λένε οι δάσκαλοι. Ενισχύστε την ενέργεια και την εστίαση των σκέψεων και των συναισθημάτων σας. Ευθυγραμμίστε ξανά την άποψή σας με τη γνώση της ενότητάς σας με τον Θεό, με όλους και με όλη τη ζωή.

8 και 4, όπως 884 ή 844 - Αυτό είναι ένα μήνυμα από τους αγγέλους σας ότι μια φάση της ζωής σας πρόκειται να τελειώσει. Θέλουν να ξέρετε ότι καθώς τα πράγματα επιβραδύνονται, είναι μαζί σας και θα σας βοηθήσουν να σας καθοδηγήσουν σε μια νέα κατάσταση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τον σκοπό σας.

8 και 5, όπως 885 ή 855 – Αυτή η αριθμητική ακολουθία σημαίνει ότι βρίσκεστε στην 11η ώρα, ακριβώς πριν από την αλλαγή. Μην το φοβάστε, καθώς θα υποστηριχθείτε και θα σας αγαπήσουν καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της αλλαγής, που είναι πλέον επικείμενη.

8 και 6, όπως 886 ή 866 - Πρόκειται να χωρίσετε τους δρόμους σας με κάτι στον υλικό σας κόσμο, όπως να πουλήσετε ένα περιουσιακό στοιχείο σας. Εάν δεν σκοπεύετε να χάσετε ή να πουλήσετε τίποτα υλικό, μπορείτε να αλλάξετε τις σκέψεις σας και να αλλάξετε αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε κάτι, θεωρήστε αυτό ως σημάδι ότι η επιθυμία σας πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

8 και 7, όπως 887 ή 877 – Νιώσατε ότι κάποιο τομέα της ζωής σας, όπως μια δουλειά ή μια σχέση, τελειώνει; Αυτό είναι επιβεβαίωση ότι τα συναισθήματά σας είναι σωστά. Το τέλος θα μπορούσε να σημαίνει μια σημαντική θετική αλλαγή στην κατάσταση ή μπορεί να σημαίνει ότι κάποιο μέρος της ζωής σας πλησιάζει στην ολοκλήρωση. Ανεξάρτητα από αυτό, αυτή η ακολουθία αριθμών προαναγγέλλει ευχάριστα νέα για μια επικείμενη θετική αλλαγή που περιλαμβάνει την ολοκλήρωση μιας έντονης κατάστασης. Υπομονή, γιατί η ζωή σας πρόκειται να γίνει πιο εύκολη.

8 και 9, όπως 889 ή 899 – Κάποια σημαντική φάση στη ζωή σας έφτασε στο τέλος της, φέρνοντας μαζί της άλλα γεγονότα που θα καταλήξουν επίσης σε ένα φαινόμενο ντόμινο. Όπως ένα τρένο που κοντεύει στο τέλος της γραμμής, η επιβράδυνση θα συμβεί σιγά-σιγά και κάθε βαγόνι θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να επιβραδύνει πριν σταματήσουν. Αυτή η ακολουθία αριθμών είναι ένα μήνυμα ότι περνάτε μέσα από μια αλυσίδα γεγονότων, όπου πολλά μέρη της ζωής σας επιβραδύνονται και σταματούν. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, γιατί αυτές οι αλλαγές είναι απαραίτητες για να ξεκινήσουν νέες ακολουθίες και περιστάσεις για εσάς.

8 και 0, όπως 800 ή 808 – Ένα μήνυμα από τον Θεϊκό σας Δημιουργό, που σημαίνει ότι τα επικείμενα τελειώματα αποτελούν μέρος του συνολικού σας σχεδίου. Είναι απαντήσεις στις προσευχές σας και σε ευθυγράμμιση με το θέλημα του Θεού για εσάς. Ζητήστε από τον Θεό να σας βοηθήσει να απαλύνετε τυχόν φόβους ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με αυτές τις επερχόμενες αλλαγές.

Συνδυασμοί του 9
9 και 1, όπως 991 ή 919 - Μια νέα πόρτα έχει ανοίξει για εσάς ως προϊόν των σκέψεών σας. Έχετε την ευκαιρία να κοιτάξετε κατάματα τις σκέψεις σας και να έρθετε αντιμέτωποι με τις δικές σας δημιουργίες. Αφήστε το παλιό να πέσει, καθώς αντικαθίσταται με το νέο σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

9 και 2, όπως 992 ή 922 - Εάν έχετε υποστεί πρόσφατα απώλεια (δουλειά, εραστή, κ.λπ.), περιμένετε να αντικατασταθεί στο πολύ εγγύς μέλλον. Όλα λειτουργούν προς όφελός σας, αν και μπορεί να υπάρχει τόση δραστηριότητα στα παρασκήνια που αναρωτιέστε αν ο Θεός σας έχει ξεχάσει. Μην ανησυχείτε! Νιώστε την ενέργεια της ζωής σας, η οποία προχωρά αυτή τη στιγμή. Δεν τιμωρείστε από την πρόσφατη απώλεια σας. Το σύμπαν, αντίθετα, σας προετοιμάζει για καινούργια.

9 και 3, όπως 993 ή 939 - Αυτό είναι ένα ισχυρό μήνυμα για να αφήσετε τις καταστάσεις στη ζωή σας που δεν έχουν ακεραιότητα ή που έχουν εξυπηρετήσει τον σκοπό τους. Μην κολλάτε σε καταστάσεις φόβου. Να ξέρετε ότι κάθε στιγμή  σας προστατεύουν και σας φροντίζουν. Είναι ζωτικής σημασίας να έχετε μια θετική άποψη για τον εαυτό σας και το μέλλον σας. Αυτή η άποψη δημιουργεί πραγματικά αυτό που βιώνετε, γι' αυτό ζητήστε από τους δασκάλους να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις σκέψεις σας από το υψηλό σημείο αγάπης.

9 και 4, όπως 994 ή 944 - Οι άγγελοι σας λένε ότι είναι καιρός να αφήσετε μια κατάσταση που έχει τελειώσει. Σας υπενθυμίζουν ότι, καθώς κλείνει μια πόρτα, ανοίγει μια άλλη. Οι άγγελοι σίγουρα σας βοηθούν να ανοίξετε νέες πόρτες και να θεραπεύσετε από κάθε πόνο που συνοδεύει τη μετάβαση που υφίσταται τώρα. Ζητήστε από τους αγγέλους σας να σας βοηθήσουν να πιστέψετε ότι αυτές οι καταλήξεις και οι αρχές είναι απαντήσεις στις προσευχές σας.

9 και 5, όπως 959 ή 995 - Για να εμφανιστεί η νέα αλλαγή, είναι σημαντικό να απελευθερώσετε το παρελθόν. Αυτή η ακολουθία αριθμών σας ζητά να αφήσετε το παλιό και να ξέρετε ότι υπηρετούσε μια ζωτική λειτουργία κατά τη διάρκεια της εποχής του. Ωστόσο, η ζωή είναι ρευστή και η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Να ξέρετε ότι το καινούργιο στέκεται στην πόρτα σας και περιμένει να το αφήσετε να μπει μέσα. Προσκαλείτε το καινούργιο καθώς αποσυνδέεστε με αγάπη από το παλιό.

9 και 6, όπως 966 ή 996 – Αποσπάστε την εμμονή σας από τα υλικά σας αντικείμενα, ειδικά εάν είχατε εμμονή με οποιοδήποτε συγκεκριμένο είδος υλικής κατοχής. Αυτή η ακολουθία αριθμών σας ζητά να αφεθείτε και να αποστασιοποιηθείτε. Επίσης, αυτό είναι ένα μήνυμα ότι κάτι στη ζωή σας πρόκειται να αντικατασταθεί με κάτι καλύτερο. Να είστε ανοιχτοί στη λήψη νέων ιδιοκτησιών που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, καθώς είστε έτοιμοι να αναβαθμιστείτε. Αξίζετε το καλύτερο!

9 και 7, όπως 977 ή 997 – Συγχαρητήρια! Ξεφορτώνετε παλιά κομμάτια της ζωής σας που δεν ταιριάζουν πια με αυτό που είστε. Ζείτε μια πιο αυθεντική ζωή που είναι σε ακεραιότητα με την υψηλότερη άποψή σας για τον εαυτό σας. Αυτή η ακολουθία αριθμών επικροτεί τις αποφάσεις σας να ζήσετε ειλικρινά.

9 και 8, όπως το 998 ή το 988 – Κάποια σημαντική φάση στη ζωή σας έχει φτάσει στο τέλος της, φέρνοντας μαζί της άλλα γεγονότα που θα καταλήξουν επίσης σε ένα φαινόμενο ντόμινο. Όπως ένα τρένο που έρχεται στο τέλος της γραμμής, ένα όχημα θα σταματήσει ενώ τα ακόλουθα βαγόνια θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να επιβραδύνουν πριν σταματήσουν. Αυτή η ακολουθία αριθμών είναι ένα μήνυμα ότι περνάτε μέσα από μια αλυσίδα γεγονότων, όπου πολλά μέρη της ζωής σας επιβραδύνονται και σταματούν. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, γιατί αυτές οι αλλαγές είναι απαραίτητες για να ξεκινήσουν νέες ακολουθίες και περιστάσεις για εσάς.

9 και 0, όπως 900 ή 909 - Αυτό είναι ένα μήνυμα από τον Δημιουργό σας που υποδηλώνει ότι το μέρος της ζωής σας που μόλις τελείωσε είναι Θεϊκά καθοδηγούμενο. Τίποτα δεν χάνεται ποτέ πραγματικά. Δεν υπάρχει θάνατος, και δεν υπάρχουν ατυχήματα. Η πρόσφατη αλλαγή της ζωής σας, κατά την οποία ένα σημαντικό μέρος της ζωής σας έχει σταματήσει ή αλλοιωθεί, είναι στην πραγματικότητα μια απάντηση στην προσευχή σας. Ο Θεός σας ενημερώνει ότι δεν σας αφαιρεί τίποτα ούτε «προκαλεί» την απώλεια σας. Αντίθετα, το σχέδιο της ζωής σας ή οι προσευχές σας που φέρνουν αυτή την αλλαγή ζωής για εσάς, μέσω της δικής σας θεϊκής δύναμης. Να είστε πρόθυμοι να συγχωρήσετε όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να είστε ανάλαφροι και ελεύθεροι καθώς εισέρχεστε σε μια όμορφη νέα φάση της ζωής.

 Συνδυασμοί του 0 

0 και 1, όπως 001 ή 010 - Η ισχυρή θεϊκή καθοδήγηση από τον Θεό και τους αγγέλους σας ζητά να αλλάξετε τις σκέψεις σας. Ίσως έχετε προσευχηθεί για να είστε πιο ευτυχισμένοι και υγιείς. Αν ναι, αυτή είναι μια απάντηση στις προσευχές σας. Ο Θεός ξέρει ότι η λύση που αναζητάτε γεννιέται μέσα στις σκέψεις σας. Ζητήστε από τον Θεό να καθοδηγήσει την κατεύθυνση των σκέψεών σας και να σας υποστηρίξει κατά τη διάρκεια της μετάβασής σας.

0 και 2, όπως 002 ή 020 – ο Θεός θέλει να ξέρετε ότι δεν σας έχει ξεχάσει ή εγκαταλείψει. Σε αγαπάει πολύ, πάρα πολύ! Στην πραγματικότητα, ο Θεός ενορχηστρώνει μια υπέροχη νέα φάση της ζωής σας. Μιλάτε συχνά στον Θεό και θα νιώσετε αυτό το επικείμενο θαύμα. Ο Θεός σας υπενθυμίζει επίσης τη σημασία του «Θεϊκού Χρονισμού». Μερικές φορές, ορισμένοι παράγοντες πρέπει πρώτα να μπουν στη θέση τους προτού επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο κρατάτε την πίστη σας, τίποτα δεν σας εμποδίζει να επιτύχετε την επιθυμία σας.

0 και 3, όπως 003 ή 300 - ο Θεός και οι αναληφθέντες Δάσκαλοι προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας, πιθανότατα σε σχέση με ένα θέμα που σχετίζεται με τον Θεϊκό σας σκοπό. Υπάρχει κάποια οδηγία που αγνοείτε τον τελευταίο καιρό; Αν ναι, μπορεί να αισθάνεστε κολλημένοι αυτή τη στιγμή. Αυτή η ακολουθία αριθμών είναι ο τρόπος του ουρανού για να σας ειδοποιήσει για το γεγονός ότι πρέπει να συμμετάσχετε στη διαδικασία συν-δημιουργίας. Αυτό σημαίνει να ακούτε και να ακολουθείτε τη Θεϊκή σας καθοδήγηση για να κάνετε ορισμένες ενέργειες.

0 και 4, όπως 040 ή 400 – Ο Θεός και οι άγγελοι θέλουν να ξέρετε ότι είστε πολύ, πολύ αγαπημένοι. Σας ζητούν να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να νιώσετε αυτή την αγάπη, καθώς θα απαντήσει σε πολλές από τις ερωτήσεις σας και θα λύσει κάθε πρόκληση.

0 και 5, όπως 050 ή 055 – Ένα σημαντικό μήνυμα που σας ενημερώνει ότι οι αλλαγές στη ζωή σας είναι σε θεϊκή και τέλεια σειρά. Είναι ένα δώρο από τον Θεό και σε ευθυγράμμιση με το θέλημα του Θεού για τον ανώτερο εαυτό σας.

0 και 6, όπως 006 ή 066 - Αυτό είναι ένα μήνυμα από τον Δημιουργό σας σχετικά με την υλική σας ζωή. Η θεία καθοδήγηση από τον Θεό σας ζητά να εστιάσετε λιγότερο στις γήινες επιθυμίες. Δεν είναι ότι ο Θεός σας ζητά να ζήσετε μια φτωχή ζωή, αλλά μάλλον ότι ο Δημιουργός σας σας ζητά να δοκιμάσετε μια πιο πνευματική προσέγγιση για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Να ξέρετε ότι ο Θεός βρίσκεται μέσα σας και είναι η πηγή σας για όλα όσα χρειάζεστε. Απλώς κρατήστε πίστη και ευγνωμοσύνη και να είστε ανοιχτοί σε σημάδια ή νέες ευκαιρίες που θα σας φέρουν τις υλικές ανάγκες σας. «Ζητήστε πρώτα τη βασιλεία του Θεού, και όλα τα υπόλοιπα θα προστεθούν σε εσάς» είναι η καρδιά του μηνύματος αυτής της ακολουθίας αριθμών. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη διαδικασία διαβάζοντας το βιβλίο της αφθονίας του John Randolph Price (εκδ. Hay House) ή διαβάζοντας το «Επί του Όρους Ομιλία» στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου.

0 και 7, όπως 007 ή 070 – Ένα «Μπράβο!» απευθείας από τον Θεό, που σας αποδίδουν επαίνους για τη διανοητική, πνευματική και σωματική εργασία που κάνετε. Βοηθάτε τον εαυτό σας και πολλούς άλλους ανθρώπους με την τρέχουσα πορεία σας και ο Θεός σας ζητά να συνεχίσετε το σπουδαίο έργο σας.

0 και 8, όπως 088 ή 080 – Ένα μήνυμα από τον Θεϊκό σας Δημιουργό, που σημαίνει ότι οι επικείμενες καταλήξεις αποτελούν μέρος του συνολικού καταδυτικού σας σχεδίου. Είναι απαντήσεις στις προσευχές σας και σε ευθυγράμμιση με το θέλημα του Θεού για εσάς. Ζητήστε από τον Θεό να σας βοηθήσει να απαλύνετε τυχόν φόβους ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με αυτές τις επερχόμενες αλλαγές.

0 και 9, όπως 099 ή 090 - Αυτό είναι ένα μήνυμα από τον Δημιουργό σας που υποδηλώνει ότι το μέρος της ζωής σας που μόλις τελείωσε είναι Θεϊκά καθοδηγούμενο. Τίποτα δεν χάνεται ποτέ πραγματικά. Δεν υπάρχει θάνατος, και δεν υπάρχουν ατυχήματα. Η πρόσφατη αλλαγή της ζωής σας, κατά την οποία ένα σημαντικό μέρος της ζωής σας έχει σταματήσει ή αλλοιωθεί, είναι στην πραγματικότητα μια απάντηση στην προσευχή σας. Ο Θεός σας ενημερώνει ότι δεν σας αφαιρεί τίποτα ούτε «προκαλεί» την απώλεια σας. Αντίθετα, το σχέδιο της ζωής σας ή οι προσευχές σας που ονομάζονται αυτή η αλλαγή ζωής για εσάς, μέσω της δικής σας θεϊκής δύναμης. Να είστε πρόθυμοι να συγχωρήσετε όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να είστε ανάλαφροι και ελεύθεροι καθώς εισέρχεστε σε μια όμορφη νέα φάση της ζωής.


Αυτά είναι αποσπάσματα από το βιβλίο της Doreen Virtue "Θεραπεία με τους Αγγέλους".