Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ενεργειακές Θεραπείες σε Ζώα


Πιάνουν !! και πιάνουν αμέσως !!

Πρακτικά όλες οι ενεργειακές θεραπείες μπορούν να ανακουφίσουν όλα τα ζωάκια του κόσμου και πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι στους ανθρώπους, γιατί τα ζώα δεν έχουν εγωισμό να αντιστέκεται.

Υπάρχει μία ομάδα από θεραπευτές που κάνουν συστηματικά θεραπείες σε ζώα, με εκπληκτικά αποτελέσματα! Ζωάκια, που σε άλλες περιπτώσεις, είτε θα αργούσε η ίασή τους, είτε δεν θα θεραπεύονταν καθόλου, ανταποκρίθηκαν εκπληκτικά και ταχύτατα σε θεραπείες όπως Ρέικι, ή Χρυσό ή SRT, ή Αγγελικό.

Ακούμε συχνά για περιπτώσεις, όπου οι εξετάσεις ενός ζώου δεν δείχνουν να υπάρχει πρόβλημα, αλλά το ζώο υποφέρει, χάνει βάρος, χάνει τρίχωμα, δεν τρώει κλπ. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις οι ενεργειακές θεραπείες κάνουν θαύματα !!

Οι θεραπείες γίνονται στο σπίτι που μένει το ζωάκι, προκειμένου να μην υποβληθεί στο στρες της μεταφοράς  και της γνωριμίας με ξένο άτομο.

Επίσης, όταν πρόκειται για ζώα που μένουν μακρυά και δεν είναι δυνατή η μεταφορά της ομάδας εκεί, η εξ αποστάσεως θεραπεία δουλεύει εξίσου καλά.

Οπότε, εάν έχετε κάποιο ζωάκι που χρειάζεται τη βοήθειά μας, γράψτε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ιστορικό και τις λοιπές λεπτομέρειες που χρειαζόμαστε.



Η ιστορία του Ρούντυ του γατούλη


Ο Ρούντι, ο κίτρινος γατούλης, κατοικούσε κοντά στους δύο κάδους απορριμμάτων της πολυκατοικίας μας και κοιμόταν στην αυλή του απέναντι, πάνω στο πεζούλι ενός παραθύρου. Μας ήρθε από την παραπάνω γειτονιά και έμεινε στην παρέα με τα ημιδεσποζόμενα γατάκια που ταΐζουν κάθε μέρα οι ένοικοι της πολυκατοικίας, πιο πεινασμένος απ’ όλα, κρυωμένος, κοκκαλιάρης και μαδημένος. Πραγματικά δεν είχα ξαναδεί τόσο πεινασμένο γατούλη. Παρόλη την πείνα και το φόβο του, όμως, πρώτα ευχαριστούσε το χέρι που τον τάϊζε και μετά έτρωγε. Εκπληκτικός γατούλης !! Η αγάπη του στους ανθρώπους είναι το κάτι άλλο !!! Ευγνώμων και χαρούλης, πάντα πεινασμένος, αν και φοβισμένος, με ένα βλέμμα γλυκό και σχεδόν ανθρώπινο, έμαθε ποιον να αποφεύγει και ποιον να τρέχει να προϋπαντήσει.
Τι να σας πω. Τόσο αγάπησα αυτόν τον γατούλη που τον έφερα σπίτι, σε απομόνωση από τους άλλους τους μαχαραγιάδες που έχω, γιατί είχε λευχαιμία και έπρεπε να του κάνουμε θεραπεία και για μύκητες καθώς και όλα τα αναγκαία (αποπαρασίτωση εντός και εκτός κλπ). Ανταποκρίθηκε στη θεραπεία μια χαρά και πήρε τα πάνω του και άρχισαν να μη φαίνονται πλέον τα κόκκαλα και να γεμίζει τρίχωμα η ξανθιά γούνα του.
Μετά από μερικούς μήνες άρχισε να βήχει, να φτερνίζεται, δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά, σταμάτησε να τρώει, χώθηκε μέσα στη ντουλάπα και σταμάτησε να κινείται. Ο κτηνίατρος που του έκανε θεραπεία, μου είπε ότι είχε αδενοκαρκίνωμα στη ρινική κοιλότητα, πράγμα που είναι σύνηθες στις γάτες (δεν το ήξερα αυτό) και μας συνέστησε ένα κάρο θεραπείες που πρέπει να του κάνουμε.
Τότε αποφασίσαμε να του κάνουμε ενεργειακή θεραπεία και συγκεκριμένα του κάναμε ThetaHealing και SRT. Τα αποτελέσματα ήταν θαυμάσια !! Μέσα σε μία ημέρα ανένηψε πλήρως και άρχισε σιγά-σιγά να τρώει και να κινείται και σήμερα, ένα χρόνο μετά, με πολύ χαρά σας ενημερώνω ότι είναι μια χαρά, δυνατός, όμορφος, χαρούμενος και απόλυτα υγιής !!!!
   

Λυσίματα Μαύρης Μαγείας


Όσο και να φαίνεται απίθανο και, ορισμένες φορές, απίστευτο, ακόμη και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ‘μάγια’ σε άλλους, για οποιοδήποτε λόγο και αιτία. Και μάλιστα, πληρώνουν αδρά για κάτι τέτοιο… Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι απαραίτητα αμόρφωτοι ή απαίδευτοι. Οι πιο πολλοί από αυτούς είναι μορφωμένοι και με κάποιο σημαντικό κοινωνικό status. Κι όμως, καταφεύγουν σε αυτές τις τακτικές, γιατί, πολύ απλά, δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι ο άλλος το πρόβλημά τους, αλλά ότι αυτοί οι ίδιοι έχουν πρόβλημα. 

Ορισμός μαύρης μαγείας: Οτιδήποτε κάνει κάποιος για να επηρεάσει τη βούληση ενός τρίτου. Και το εννοώ, «Οτιδήποτε». Οτιδήποτε κάνουμε σε κάποιον άλλον, ακόμα κι αν τον αγαπάμε, με σκοπό να αλλάξουμε τη βούλησή του, εμπίπτει στον τομέα της μαύρης μαγείας.


Για να μιλήσουμε για μαύρη μαγεία χρειάζεται ο άλλος να είναι απών, διαφορετικά, μιλάμε για εξαναγκασμό, ψυχολογική ή σωματική βία κλπ κλπ, που δεν τα εκλαμβάνουμε ως κομμάτι της μαύρης μαγείας, γιατί το άτομο είναι γνώστης αυτών που του συμβαίνουν και, σε κάποιο βαθμό, του συμβαίνουν εκουσίως (μη με δείρει κανείς, δεν εννοώ ότι θέλει να πονάει, μπορεί να νομίζει ότι «το αξίζει» ή ότι «δεν γίνεται διαφορετικά», «έτσι έχουν τα πράγματα» κλπ).


Ακόμα και το κουτσομπολιό ανήκει στη μαύρη μαγεία, αφού: 1) σχολιάζουμε κάποιον απόντα με ζήλο ή φθόνο , 2) λέμε πράγματα που δεν τον βοηθούν, ή που δεν τον τιμούν, ή που τον υποτιμούν ή τον μειώνουν. Δεν υπάρχει θετικό κουτσομπολιό. Ενεργειακά, όταν κουτσομπολεύουμε «κλέβουμε» μέρος της ενέργειάς του και το χρησιμοποιούμε εμείς. Όταν κουτσομπολεύουμε τη γειτόνισσα ή έναν συνάδελφο για  αυτά που φοράει, για τον τρόπο που φέρεται κλπ κλπ δεν κάνουμε καλό ούτε σε αυτόν, ούτε σε εμάς ! Αυτό ονομάζεται «κακό επιλάλημα», «κακός οφθαλμός», κοινώς κακογλωσσιά και βεβαίως ανήκει στη μαύρη μαγεία και όταν γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα σωρεύεται η αρνητική ενέργεια και το άτομο χρειάζεται λύσιμο.


Υπάρχουν διαβαθμίσεις – όπως σε όλα τα πράγματα – ποιότητας και ποσότητας. Δηλαδή, είναι άλλη η βαρύτητα εάν έχει γίνει  τελετουργικό (υπάρχουν τελετουργικά μόνο με λόγια, υπάρχουν τελετουργικά με κεριά, σχοινιά, ομοιώματα κλπ, τελετουργικά με αίμα ζώου, συνήθως) και άλλο αν απλώς κάποιος σας κακολογεί καθημερινά (ποσότητα), ή σας φθονεί  ή ή σας θεωρεί υπεύθυνο για κάθε τι που πηγαίνει άσχημα στη ζωή του, σκέψεις που 'δουλεύουν' για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλα τα παραπάνω, αν παραμείνουν αποκτούν υπόσταση (αρνητικές σκεπτομορφές), τρέφονται από τον παθόντα, ισχυροποιούνται με τον καιρό και χρειάζεται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να καθαριστούν.

Οπότε, υπάρχουν δεσίματα για κάθε πικραμένο: «Για να παντρευτεί, επιτέλους, η κόρη μου», (αυτόν που δεν την θέλει, προφανώς), δεσίματα για να χαλάσει ο γάμος του/της άλλου/άλλης (γιατί μας έφαγε το χωράφι και πρέπει με κάποιον τρόπο να εκδικηθούμε), δεσίματα πεθεράς προς νύφη (γιατί «του αξίζει του κανακάρη μου κάτι καλύτερο») και πάει λέγοντας. 

Και για να μην αναφέρω εδώ, για τις κατάρες...

Βασικό ! Αν ξεματιάζετε άλλα άτομα ... παίρνετε πάνω σας και τις οντότητές τους !!  Τουλάχιστον, ξεματιάζετε μόνο την οικογένειά σας και όχι ξένους, ιδιαίτερα αν δεν ξέρετε να καθαρίζεστε μετά, που, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αρκεί καθαρισμός μόνο, αλλά χρειάζεστε λύσιμο.

Ένα λύσιμο μπορεί να χρειαστεί από μία εβδομάδα έως μερικούς μήνες, εξαρτάται από το πόσο παλιά είναι τα μάγια, τί μέσο έχει χρησιμοποιηθεί, πόσο ισχυρές οντότητες έχουν αναλάβει κλπ. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος παρών στο λύσιμό του, αυτό γίνεται και από απόσταση (και μάλιστα, το προτιμώ από απόσταση, γιατί έχω δει αρκετά δαιμονικά για μια ολόκληρη ζωή).

Τα μάγια επιβαρύνουν τη ζωή ενός σπιτιού, προσκαλώντας δαιμονικά, δημιουργώντας αρνητικές σκεπτομορφές που τρέφονται από όλους όσους μένουν στο σπίτι. Μπορεί να δημιουργήσουν τσακωμούς, θυμό, άγχος, οικονομικά προβλήματα και σύντομα έρχεται και η αρρώστια.

Θυμάμαι, όταν μετακόμισαν οι διπλανοί μας και μετέφερναν τα πράγματά τους, είδα ένα τεράστιο μαύρο πράγμα να περπατά στο ταβάνι, προκειμένου να εγκατασταθεί μαζί τους, ξανά, στο καινούργιο σπίτι τους!
Ναι, ο κάθε άνθρωπος έχει τεράστιες δυνάμεις και αφάνταστη αντοχή! Αλλά, πάντα υπάρχουν περίοδοι όπου ο καθένας λυγίζει κάτω από το βάρος των οικονομικών-κοινωνικών-οικογενειακών καταστάσεων. Τότε είναι που «στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται».

Εύχομαι σωματική και συναισθηματική Υγεία σε όσους διάβασαν το άρθρο μου. Αχρείαστη να είμαι, αλλά, για παν ενδεχόμενο, αν χρειαστείτε ποτέ κάτι, στείλτε μου μέηλ στο olistictherapies@gmail.com.
καλλιόπη

ΥΓ.1. Όσοι από εσάς επιθυμούν να μου στείλουν τα στοιχεία τους να τους κοιτάξω, θεωρώ δεδομένο ότι έχετε διαβάσει με προσοχή και ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τα όσα γράφονται στην Πολιτική Απορρήτου στο λινκ 
https://smaragdino.blogspot.com/2018/05/blog-post.html
 
 Υ.Γ.2. Όσοι από εσάς θέλουν να κοιτάξω  άλλον άνθρωπο (τον φίλο σας, τον σύζυγό σας, τον αδελφό σας κλπ)  ΜΗΝ το κάνετε. Στις 95% των περιπτώσεων αυτών ΔΕΝ μου επιτρέπεται να τους δω, επειδή παρεμβαίνω στο ενεργειακό τους πεδίο χωρίς την άδειά τους. Αν θέλετε να σας ελέγξω ενεργειακά (το κάνω δωρεάν), πολύ ευχαρίστως, αρκεί να στείλετε μήνυμα στο olistictherapies@gmail.com με τα στοιχεία σας. Άλλωστε, αν ο/η σύζυγός σας,  ή ο εραστής σας, ή ο γονέας σας είναι λερωμένος/η τότε, κατά πάσα πιθανότητα, θα είσαστε και εσείς, οπότε, αν θέλετε, ρωτήστε με ΜΟΝΟ για τον εαυτό σας. 
Επίσης, αν ξεματιάζετε άτομα εκτός της άμεσης οικογενείας σας (δηλαδή εκτός της άμεσης γραμμής αίματος = μαμά-μπαμπάς-γιος-κόρη-γιαγιά-παππούς) να μου το λέτε από την αρχή, γιατί, μετά, βρίσκω επάνω σας οντότητες από τελετουργικά που έχουν γίνει σε άτομα που δεν έχουν σχέση μαζί σας και μπερδεύεστε.
 
Υ.Γ.2. Σας παρακαλώ θερμά, γράφετέ μου Ελληνικά και όχι greeklish.

Υ.Γ.3. Αν θέλετε να μάθετε να διαβάζετε τις ευχές καθαρισμού & προστασίας στο Ψαλτήρι, μπείτε εδώ : http://smaragdino.blogspot.gr/2016/03/blog-post.html.

Υ.Γ.4. Μην αφήνετε προσωπικά σας δεδομένα & στοιχεία σας εδώ !!! 
Το μέηλ επικοινωνίας είναι : olistictherapies@gmail.com


*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας.