Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ενεργειακές Θεραπείες σε Ζώα


Πιάνουν !! και πιάνουν αμέσως !!

Πρακτικά όλες οι ενεργειακές θεραπείες μπορούν να ανακουφίσουν όλα τα ζωάκια του κόσμου και πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι στους ανθρώπους, γιατί τα ζώα δεν έχουν εγωισμό να αντιστέκεται.

Υπάρχει μία ομάδα από θεραπευτές που κάνουν συστηματικά θεραπείες σε ζώα, με εκπληκτικά αποτελέσματα! Ζωάκια, που σε άλλες περιπτώσεις, είτε θα αργούσε η ίασή τους, είτε δεν θα θεραπεύονταν καθόλου, ανταποκρίθηκαν εκπληκτικά και ταχύτατα σε θεραπείες όπως Ρέικι, ή Χρυσό ή SRT, ή Αγγελικό.

Ακούμε συχνά για περιπτώσεις, όπου οι εξετάσεις ενός ζώου δεν δείχνουν να υπάρχει πρόβλημα, αλλά το ζώο υποφέρει, χάνει βάρος, χάνει τρίχωμα, δεν τρώει κλπ. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις οι ενεργειακές θεραπείες κάνουν θαύματα !!

Οι θεραπείες γίνονται στο σπίτι που μένει το ζωάκι, προκειμένου να μην υποβληθεί στο στρες της μεταφοράς  και της γνωριμίας με ξένο άτομο.

Επίσης, όταν πρόκειται για ζώα που μένουν μακρυά και δεν είναι δυνατή η μεταφορά της ομάδας εκεί, η εξ αποστάσεως θεραπεία δουλεύει εξίσου καλά.

Οπότε, εάν έχετε κάποιο ζωάκι που χρειάζεται τη βοήθειά μας, γράψτε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ιστορικό και τις λοιπές λεπτομέρειες που χρειαζόμαστε.



Η ιστορία του Ρούντυ του γατούλη


Ο Ρούντι, ο κίτρινος γατούλης, κατοικούσε κοντά στους δύο κάδους απορριμμάτων της πολυκατοικίας μας και κοιμόταν στην αυλή του απέναντι, πάνω στο πεζούλι ενός παραθύρου. Μας ήρθε από την παραπάνω γειτονιά και έμεινε στην παρέα με τα ημιδεσποζόμενα γατάκια που ταΐζουν κάθε μέρα οι ένοικοι της πολυκατοικίας, πιο πεινασμένος απ’ όλα, κρυωμένος, κοκκαλιάρης και μαδημένος. Πραγματικά δεν είχα ξαναδεί τόσο πεινασμένο γατούλη. Παρόλη την πείνα και το φόβο του, όμως, πρώτα ευχαριστούσε το χέρι που τον τάϊζε και μετά έτρωγε. Εκπληκτικός γατούλης !! Η αγάπη του στους ανθρώπους είναι το κάτι άλλο !!! Ευγνώμων και χαρούλης, πάντα πεινασμένος, αν και φοβισμένος, με ένα βλέμμα γλυκό και σχεδόν ανθρώπινο, έμαθε ποιον να αποφεύγει και ποιον να τρέχει να προϋπαντήσει.
Τι να σας πω. Τόσο αγάπησα αυτόν τον γατούλη που τον έφερα σπίτι, σε απομόνωση από τους άλλους τους μαχαραγιάδες που έχω, γιατί είχε λευχαιμία και έπρεπε να του κάνουμε θεραπεία και για μύκητες καθώς και όλα τα αναγκαία (αποπαρασίτωση εντός και εκτός κλπ). Ανταποκρίθηκε στη θεραπεία μια χαρά και πήρε τα πάνω του και άρχισαν να μη φαίνονται πλέον τα κόκκαλα και να γεμίζει τρίχωμα η ξανθιά γούνα του.
Μετά από μερικούς μήνες άρχισε να βήχει, να φτερνίζεται, δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά, σταμάτησε να τρώει, χώθηκε μέσα στη ντουλάπα και σταμάτησε να κινείται. Ο κτηνίατρος που του έκανε θεραπεία, μου είπε ότι είχε αδενοκαρκίνωμα στη ρινική κοιλότητα, πράγμα που είναι σύνηθες στις γάτες (δεν το ήξερα αυτό) και μας συνέστησε ένα κάρο θεραπείες που πρέπει να του κάνουμε.
Τότε αποφασίσαμε να του κάνουμε ενεργειακή θεραπεία και συγκεκριμένα του κάναμε ThetaHealing και SRT. Τα αποτελέσματα ήταν θαυμάσια !! Μέσα σε μία ημέρα ανένηψε πλήρως και άρχισε σιγά-σιγά να τρώει και να κινείται και σήμερα, ένα χρόνο μετά, με πολύ χαρά σας ενημερώνω ότι είναι μια χαρά, δυνατός, όμορφος, χαρούμενος και απόλυτα υγιής !!!!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου