Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Προσέχετε ποιον επιλέγετε για Δάσκαλό σας, γιατί σίγουρα θα καταλήξετε σαν κι αυτόν!




Κάποιοι άνθρωποι (ιδιαίτερα άνθρωποι που το παίζουν ενεργειακοί «Δάσκαλοι») νομίζουν ότι εθελοτυφλώντας γλυτώνουν τα πάντα... Τί εννοώ με αυτό: Άκουσα από κάποιους να λένε ότι αν δεν ξέρεις ότι έχεις μαύρη μαγεία, τότε είσαι εντάξει και όλα πάνε καλά, γιατί αν σου πει κάποιος ότι έχεις, τότε αυτός φταίει που το δημιούργησε!
Δηλαδή,
Το ότι πάει κάποιος στον οδοντίατρο για check-up και του πει ο οδοντίατρος ότι έχει τερηδόνα και χρειάζεται θεραπεία, σημαίνει ότι ο οδοντίατρος δημιούργησε την τερηδόνα;;; Πόσο βλακώδες είναι αυτό;;;

Το ίδιο ακριβώς άκουσα για θέματα που αφορούν καθαρισμό από Μαύρη Μαγεία. Λένε, δηλαδή, ορισμένοι «φωτισμένοι» ότι, αν δεν ξέρεις ότι έχεις πάνω σου κάτι, τότε όλα είναι καλά και από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να καθαριστείς, τότε δημιουργείται το πρόβλημα!

Νομίζω ότι δεν έχουμε ανάγκη ενεργειακής θεραπείας. Έχουμε ανάγκη ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ !

«Μωραίνει Κύριος όν ήθελε απολέσαι!» (Ευριπίδης)

Προσέχετε «Δασκάλους» που για να σας δείξουν ότι αυτοί είναι οι ‘καλοί’ σας φοβίζουν ! Ο Φόβος ΔΕΝ ανήκει στη φωτεινή πλευρά ! 
Μην προδίδετε το ένστικτό σας: Αν δεν σας βγαίνει να πάτε κάπου, μην πάτε !!
Αν βρίσκεστε σε δίλημμα να κάνετε ή να πάτε κάπου, πείτε μια προσευχή και ζητήστε καθοδήγηση. Στην καθοδήγησή σας ζητάτε ΜΟΝΟ αυτό που θα σας κάνει πιο χαρούμενους, πιο υγιείς, πιο συνειδητοποιημένους, πιο πλούσιους, πιο πλήρεις!!!!
Ελέγξτε τις πεποιθήσεις σας: Ο πόνος, η ταλαιπωρία, ο φόβος, η ανησυχία και το άγχος ΔΕΝ είναι απαραίτητα στοιχεία της ζωής μας.

ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ !


Προσέξτε τη ζωή του: Έχει χρήματα ή κλαίγεται για την οικονομική κατάσταση, την κυβέρνηση κλπ. Έχει υγιείς σχέσεις; Έχει φίλους; Έχει χαρά στη ζωή του;; Έχει σύντροφο;; Πολλοί «Δάσκαλοι» νομίζουν ότι το σεξ είναι μιαρό και δεν επιδιώκουν να έχουν σύντροφο, γιατί νομίζουν και διατυμπανίζουν, ότι δήθεν, «η υψηλή συνειδητότητα δεν συνάδει με το σεξ». Αυτό, συγνώμη εκ των προτέρων, είναι μια παπαριά τεραστίου βεληνεκούς. Η ανικανότητα για σεξουαλική σύνδεση δεν σημαίνει υψηλή συνειδητότητα ! Σημαίνει ανικανότητα-συναισθηματική υστέρηση- ψυχρότητα-απομόνωση και είναι η απαρχή αρκετών νευρώσεων, να μην πω, ψυχώσεων.
Είναι ελάχιστοι όσοι έχουν φτάσει στην αγιοσύνη και σίγουρα το 99,99% των εν ζωή Δασκάλων ΔΕΝ έχουν αγιάσει ! Εάν επεδίωκαν τον μοναχισμό, θα βρισκόντουσαν σε μοναστήρι ή, αν είχαν επιτύχει την Τελειότητα, θα τους είχε πάρει ο Θεός κοντά του ! 
Ιδιαίτερα όταν θέλετε να πάρετε μύηση από κάποιον Δάσκαλο και δεν τον γνωρίζετε από πριν, αφιερώστε χρόνο μαζί του και κάντε του ερωτήσεις για θέματα που σας απασχολούν, προκειμένου να δείτε τί πρεσβεύει, ιδιαίτερα εάν έχει επαφή με την καθημερινότητα και πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος τα πράγματα. Όλοι οι πραγματικοί Δάσκαλοι θα δημιουργήσουν χρόνο στο πρόγραμμά τους, για να καθίσουν να σας μιλήσουν.
Κοιτάξτε αν δημιουργείται επαφή μεταξύ σας, ή αν σας βλέπει ‘αφ’ υψηλού’. Οι πραγματικοί Δάσκαλοι έχουν μηδενικό εγωισμό. Είναι προσιτοί, χαρούμενοι και σας ακούν πραγματικά. 

Όπως δεν θα βάζατε μέσα στο σπίτι σας κάποιον που δεν σας αρέσει, έτσι μην βάζετε στο ενεργειακό σας πεδίο ενέργειες «δασκάλων» για τους οποίους έχετε αμφιβολίες. Περιμένετε !! Σίγουρα θα εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο που θα σας εμπνεύσει και θα είναι το ασφαλέστερο για εσάς !!!
καλλιόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου