Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Λευκοί Μάγοι... ας ξεκαθαρίσουμε....

Φως και σκοτάδι – Γιν και Γιανγκ 


✨Ο Λευκός Μάγος γνωρίζει πως ζει στον κόσμο της μορφής και της διτότητας και πως υπάρχουν δύο τρόποι να ζήσεις, είτε μέσα από το φόβο και τα γεννήματα του είτε μέσα από την Αγάπη και τα γεννήματα της.

✨Ο Λευκός Μάγος μαθαίνει να διακρίνει μεταξύ των δυο και συνειδητά επιλέγει την Αγάπη. Μαθαίνει να διακρίνει πότε δρα μέσα από το εγώ του (τον κατώτερο εαυτό του και άρα μέσα από φόβο) και πότε μέσα από τον Αληθινό Εαυτό του, την Αλήθεια του (και άρα μέσα από την Αγάπη).

✨Ο Λευκός Μάγος μαθαίνει πως να ζει στον κόσμο της μορφής και εξασκείται στο πως να τον υπερβαίνει.

✨Ο Λευκός Μάγος γνωρίζει την αξία της προσευχής και προσεύχεται για το καλό.

✨Ο Λευκός Μάγος μαθαίνει πως να συγχωρεί και να συμπονά τον εαυτό του, κάθε στιγμή αν ασυνείδητα κάνει επιλογές μέσα από τον φόβο.

✨Ο Λευκός Μάγος μαθαίνει τρόπους να ενώνει τις πολικότητες μέσα του.

✨Ο Λευκός Μάγος μαθαίνει πως να φέρνει την παρουσία του στη ζωή του και να ζει μέσα από την Αλήθεια του κάθε στιγμή της επίγειας ζωής του.

✨Ο Λευκός Μάγος μαθαίνει πως να εμπιστεύεται τον Εαυτό του και μέσα από αυτόν τους άλλους.

✨Ο Λευκός Μάγος μαθαίνει πως να ζει ελεύθερος και με ελεύθερη βούληση.

✨Ο Λευκός Μάγος σέβεται και ακολουθεί τη μεγαλύτερη συμπαντική Αρχή και Νόμο της ελευθερίας της βούλησης του ανθρώπινου όντος και πορεύεται στο δρόμο της μη επέμβασης της ελεύθερη βούλησης των άλλων. Γνωρίζει ότι έχει εξουσία μόνο στον εαυτό του, μόνο στις σκέψεις του, στα συναισθήματα του, στις πράξεις του, στα λάθη του, στις προσπάθειές του και όχι επάνω στους άλλους

✨Ο Λευκός μάγος επικαλείται όντα από το καθαρότερο Φως, συντονίζεται με αυτά και με τις υψηλής δόνησης ενέργειες που φέρουν και μέσω αυτών λύνει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα από τον άνθρωπο που εκούσια του το έχει ζητήσει. Ποτέ δεν επεμβαίνει για να λύσει άλλους αν εκείνοι δεν του το έχουν ζητήσει ακόμη και αν είναι οι πιο κοντινοί του άνθρωποι. Το να προβεί σε μια τέτοια πράξη είναι μορφή εγωισμού η οποία δεν σέβεται την ελεύθερη βούληση του άλλου ανθρώπου, να ζήσει τις όποιες εμπειρίες η ψυχή του επέλεξε, ακόμη και αν αυτές οι εμπειρίες δείχνουν αρνητικές.

✨Επέμβαση στην ελεύθερη βούληση των άλλων κάνουν οι μαύροι μάγοι. Σε αυτούς θα απευθυνθούν άτομα που θέλουν να δέσουν το/τη σύντροφο τους για να μην τους φύγει, άτομα που θέλουν το/τη σύντροφο του άλλου, άτομα που νοιώθουν για άλλους ζήλια, μίσος, εκδίκηση κτλ (δηλαδή τα γεννήματα του φόβου).

✨Ο Λευκός Μάγος δεν θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις και την εξουσία που προσωρινά του έχουν δοθεί για να επέμβει ούτε καν στην ελεύθερη βούληση του μαύρου μάγου. Αυτό θα τον έβγαζε από το δρόμο του. Μαθαίνει στη ζωή του να σέβεται τις επιλογές των άλλων να βιώσουν τη ζωή με τον τρόπο που θέλουν αλλά γνωρίζει επίσης πως το να μάθει να σέβεται τους άλλους και τις επιλογές τους, σημαίνει πως να μαθαίνει να σέβεται τον εαυτό του και τις επιλογές του.

✨Ο Λευκός Μάγος θεωρεί πιο τίμιο να εκφράσει στον άλλον ακριβώς τη γνώμη του γι’ αυτόν, ακόμη και μέσα από θυμό, από το να προσποιείται δήθεν αγιότητα και κρυφά να κάνει κακή χρήση των δυνάμεων του. 

✨Ο Λευκός Μάγος παίρνει την ευθύνη για το συναίσθημα του θυμού ή του φόβου ή ότι αρνητικού του προκλήθηκε από ένα εξωτερικό συμβάν, και μπαίνει εντός του εαυτού του για να ρίξει φως στα δικά του σκοτάδια. Γνωρίζει πως το σκοτάδι που βλέπει έξω είναι μια αντανάκλαση των σκιών που υπάρχουν μέσα του.

✨Ο Λευκός Μάγος δεν γεννήθηκε λευκός και ο μαύρος μάγος δεν γεννήθηκε μαύρος. Η επιλογή του να υποστηρίξει ο ένας την ενίσχυση του Φωτός και του άλλου την ενίσχυση του σκότους, είναι μια συνειδητή επιλογή που ο καθένας τους έκανε στη ζωή του και που στην πορεία τους, συνεχώς δοκιμάζονται για το αν θα συνεχίσουν να βαδίζουν στο μονοπάτι που επέλεξαν. Κάποιοι μαύροι μάγοι άλλαξαν πορεία και ξεκίνησαν να περπατούν στο μονοπάτι του Φωτός και κάποιοι Λευκοί Μάγοι εκτροχιάστηκαν και συνειδητά επέλεξαν το σκοτεινό μονοπάτι. 

από https://themysticegg.blogspot.com/p/blog-page_40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου