Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Η Δύναμη της 7ης ακτίνας, της Ιόχρουν Φλόγας

Μπορεί να γνωρίζετε από τις σχολικές σας ημέρες ότι υπάρχουν 7 ακτίνες φωτός…όπως φαίνεται στα 7 χρώματα του ουράνιου τόξου.
Αλλά αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι υπάρχουν πραγματικά 12 ακτίνες - εάν συμπεριλάβετε τις αόρατες.
H βιολετί φλόγα, η Ιόχρουν Φλόγα, είναι η 7η ακτίνα στο φάσμα των 12 ακτίνων. Είναι η ενέργεια του μετασχηματισμού και της αλλαγής, αλλά είναι κάτι ακόμα παραπάνω από αυτό...Η βιολετί φλόγα ευθυγραμμίζεται με κάθε είδους πνευματική κληρονομιά και μας βοηθάει ...
  • Να επιταχύνουμε την πνευματική μας ανάπτυξη
  • Να καθαρίσουμε την ψυχική μας ενέργεια
  • Να αποκτήσουμε πρόσβαση στα ταλέντα και τα χαρίσματά μας
  • Να κόψουμε τις συνδέσεις μας με το παρελθόν μας (αν το επιθυμούμε)
  • Να αποκαταστήσουμε την ακεραιότητά μας 
  • Να έχουμε σωματική και ψυχική υγεία
και πολλά άλλα.
 
Ο Saint Germain υπηρετεί την Βιολετί Φλόγα και σύμφωνα με την επίκληση της Elizabeth Clare Prophet ...
ΕΙΜΑΙ η βιολετί φλόγα,
Ενεργή δύναμη  σε μένα τώρα
ΕΙΜΑΙ η βιολετί φλόγα,
Μόνο στο Φως υποκλίνομαι.
ΕΙΜΑΙ η βιολετί φλόγα,
Μια ισχυρή κοσμική δύναμη
ΕΙΜΑΙ το Φως του Θεού,
που λάμπει κάθε στιγμή
ΕΙΜΑΙ η βιολετί φλόγα,
Δυνατή και ισχυρή σαν τον ήλιο.
ΕΙΜΑΙ η ιερή δύναμη του Θεού,
για την απελευθέρωση όλων.

Αλλά η σύνδεση μεταξύ του Saint Germain και της βιολετί φλόγας είναι πολύ βαθιά, σύμφωνα με τους θρύλους, όπως είπε η Elizabeth Clare Prophet.

Ο μυστηριώδης θρύλος του Saint Germain στην Ατλαντίδα και ο ναός της βιολετί φλόγας

Λέγεται ότι περίπου 13.000 χρόνια πριν, η Ατλαντίδα ήταν ένα μέρος όπου έζησε ένας ακμάζων πολιτισμός με μεγάλη τεχνολογία, τεράστια επιτεύγματα και μια πολύ προηγμένη ανθρώπινη συνείδηση ​.
Παρότι έχουμε ελαφρώς αντικρουόμενα στοιχεία σχετικά με την Ατλαντίδα από αρχαίους φιλόσοφους όπως ο Πλάτων, καθώς και από σύγχρονους επιστήμονες, ένα είναι σίγουρο, ότι η Ατλαντίδα είχε έναν πολύ πιο προηγμένο πολιτισμό από το παρόντα δικό μας.

Πώς χάθηκε η Ατλαντίδα;

Λέγεται ότι βυθίστηκε πριν την τελευταία εποχή των παγετώνων πριν από 10.000 χρόνια και τώρα βρίσκεται κρυμμένη κάτω από τον Ατλαντικό Ωκεανό.
Μία εύλογη εξήγηση σε ότι αφορά το τέλος της Ατλαντίδας είναι ότι συνέβησαν μεγάλες υποβρύχιες ηφαιστειακές εκρήξεις που πυροδότησαν πολλά και τεράστια τσουνάμι και από τις ηφαιστειακές εκρήξεις αυτές έπεσε τέφρα τόσο πυκνή, που κάλυψε τους ουρανούς παγκοσμίως και έφερε την τελευταία εποχή των παγετώνων.
 

Ο Saint Germain και ο Ναός των Εξαγνισμών

Στην Ατλαντίδα εκείνη την εποχή, υπήρχε ένας όμορφος Ναός, ο "Ναός των Εξαγνισμών", όπου ο αναληφθής Δάσκαλος Σαιν Ζερμαίν ήταν ο αρχιερέας. Δεν ήταν ένας συνηθισμένος ναός, όπως αυτοί που γνωρίζουμε σήμερα, αλλά ήταν ένας «προηγμένος» ναός με πρακτικές που είχαν τις ρίζες τους στην μεγαλύτερη δυνατή σύζευξη μεταξύ πνευματικότητας και επιστήμης.
Σε αυτόν τον ναό, ο Σαιν Ζερμαίν δημιούργησε Ιόχρουν Πυλώνες Ενσαρκωμένου Ιόχρουν Φωτός, που λειτουργούσαν ασταμάτητα και μπορούσαν να καθαρίζουν ταυτόχρονα οτιδήποτε βλαβερό σε κάθε φυσικό σώμα, στο πνεύμα και στην ψυχή όλων των χιλιάδων που  την επισκέπτονταν.
 
 
Ακόμα και σήμερα, η ενέργεια αυτής της φλόγας συνεχίζει να παράγει μια ποικιλία βαθύτατων καθαριστικών θεραπειών σε εκείνους που την επικαλούνται, ανακουφίζοντας κάθε πληγή, είτε σωματική, είτε συναισθηματική είτε πνευματική.
καλλιιόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου