Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Η μαγική δύναμη μιας ομάδας 8 ανθρώπων


Για σχεδόν δύο δεκαετίες, η βραβευμένη δημοσιογράφος Lynne McTaggart ερεύνησε τη δύναμη της πρόθεσης - ειδικά τη σχέση μεταξύ της πρόθεσης ενός ατόμου ή μιας ομάδας ανθρώπων και του αποτελέσματος που επέφερε αυτή η πρόθεση.
Ερεύνησε αποτελέσματα που συνδέονται με φυτά, υλικά πράγματα και καταστάσεις.
Αυτό που ανακάλυψε ήταν εκπληκτικό.
Ανακάλυψε ότι μια μικρή ομάδα ανθρώπων θα μπορούσε να συναντηθεί και να επηρεάσει τις αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εκτός από το γεγονός ότι μια μικρή ομάδα ανθρώπων θα μπορούσε να συναντηθεί και να επιφέρει αλλαγές σε παγκόσμια κλίμακα με τη δύναμη της πρόθεσης, η Lynne ανακάλυψε επίσης ότι:

  • Οι μεγάλες ομάδες δεν ήταν απαραίτητες για να προκληθούν θετικά αποτελέσματα. Μια ομάδα μόλις 8 ατόμων θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.
  • Όλοι εκπέμπουμε και λαμβάνουμε μικροσκοπικά ρεύματα φωτός όλη την ώρα - από και προς τα μέρη, τα πράγματα και τους ανθρώπους γύρω μας. Έτσι συνδεόμαστε με, και συνδέουμε, τον κόσμο γύρω μας.
  • Το να δημιουργήσουμε μια πρόθεση για την ημέρα μας το πρωί - και μετά από αυτό να χαλαρώσουμε και να διαλογιστούμε πάνω στην πρόθεσή μας, είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να μετατρέψουμε τις προθέσεις μας σε πραγματικότητα.
  • Βοηθάει πάρα πολύ στην υλοποίηση της πρόθεσής μας, η επιλογή ενός συγκεκριμένου "ιερού" χώρου, (αυτό εξηγεί γιατί οι άνθρωποι βλέπουν αποτελέσματα από προσευχές σε εκκλησίες ή ναούς).
  • Τα συναισθήματα αγάπης και χαράς όσον αφορά στο αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε επιταχύνουν άρδην τα αποτελέσματα.
  • Επίσης, η ακριβής περιγραφή του αποτελέσματος που θέλουμε βοηθάει πολύ στην υλοποίησή του, όπως επίσης οπτικοποίηση του αποτελέσματος με όλες τις ζωντανές λεπτομέρειες !

Με μια ελαφρύτερη νότα, αυτές οι ανακαλύψεις κέρδισαν τη Lynne το ψευδώνυμο «The Dalai Mama».
Το πιο σημαντικό - πραγματοποίησε περίπου 300 πειράματα για να επαληθεύσει εμπειρικά τις ανακαλύψεις της, όπως και έγινε !!

Klemen Struc, CEO & Co-Founder Soulvana by Mindvalley 5/4/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου