Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Δεν είμαι γκέι! Απλώς έχω σχέση με άντρα…

Πραγματικό περιστατικό: Φίλη γνώρισε σε σάιτ γνωριμιών έναν 47χρονο, χωρισμένο με ένα παιδάκι, καλοσυνάτο, γελαστό, πρόθυμο για επικοινωνία, άνετο στην διαδικτυακή επαφή «Ρώτησέ με ό,τι θέλεις!! Εγώ ψάχνω για σοβαρή σχέση!!».

Αυτό που αποδείχτηκε τελικά, ήταν ότι, εδώ και πάνω από 10 μήνες, μία φορά την εβδομάδα (= σχέση), ο συγκεκριμένος άντρας πηγαίνει σε έναν γνωστό του, μόνο για στοματικό έρωτα, χωρίς να ανταποδίδει ο ίδιος με κάποιο τρόπο (ούτε χρηματικά).

Η κλίμακα του Κίνσεϋ (Dr. Alfred Kinsey) που περιγράφει τη σεξουαλική ταυτότητα ενός ατόμου, χρησιμοποιεί μια κλίμακα από το 0 που σημαίνει αποκλειστικά ετερόφυλος, μέχρι το 6 που σημαίνει αποκλειστικά ομοφυλόφιλος.

Αφού αυτός ο άντρας ερεθίζεται με ευκολία από άλλον άντρα, σημαίνει ότι στην κλίμακα Κίνσεϋ είναι κοντά στο 3,5 άσχετα από το γεγονός ότι δεν τον είχε πηδήξει ακόμα..

Για μια γυναίκα όμως, που αναζητά έναν άντρα κοντά στο 0 (απόλυτα ετερόφυλος), άντε μέχρι το 2, αυτό δεν είναι αποδεκτό, γιατί κάποια στιγμή στο μέλλον το «3,5» θα ξαναβγεί στην επιφάνεια γιατί είναι κομμάτι της προσωπικότητάς του.

καλλιόπη



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου