Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ρέικι για Χρήματα !

Έχω ακούσει με τ' αυτιά μου, ότι το Ρέικι είναι μόνο για πνευματικά θέματα/προβλήματα και ότι δεν το χρησιμοποιούμε για πιο γήινες/υλικές επιδιώξεις...
Αυτό είναι μεγάλο ψέμα και ακόμα μεγαλύτερο λάθος απο μέρους των θεραπευτών και ιδιαίτερα όσων έχουν την ιδιότητα του Δασκάλου!!

Απλά πράγματα: Το Ρέικι χειρίζεται την ενέργεια, το χρήματα είναι ενέργεια, άρα, το Ρέικι χειρίζεται την ενέργεια των χρημάτων.

Πρακτική εφαρμογή για όσους έχουν 1ο βαθμό παραδοσιακού Usui Reiki:

Βάλτε τα χέρια σας στο πορτοφόλι σας, κάντε Ρέικι και ζητήστε απο την ενέργεια να γεμίσει το πορτοφόλι σας με λεφτά, απ' οπουδήποτε κι αν προέρχονται. Αφιερώστε 1 λεπτό την ημέρα κάνοντας Ρέικι στο πορτοφόλι σας με μια εντολή που να σας ταιριάζει π.χ. "Να γεμίσει το πορτοφόλι μου εικοσάρικα (ευρώ), τόσα πολλά, που να μην κλείνει !!"
Παρατήρηση: Αν δεν έχετε φράγκο και αρχίσετε να δίνετε εντολές για 50ικα ή 100ικα, μάλλον θα αργήσει κομματάκι να γειωθεί αυτό που ζητάτε. Αρχίσετε με μικρότερα νούμερα. Στο κάτω-κάτω, αν είστε άφραγκοι, και ένα 20ικο να σας έλθει, είναι μια καλή αρχή.

Κάντε Ρέικι στον λογαριασμό π.χ. της ΔΕΗ ιδιαίτερα τώρα με το χαράτσι, προκειμένου να θεραπευτεί και να τον πληρώσετε πιο εύκολα.
Σημείωση: Αν θυμάστε να ευχαριστείτε την Ενέργεια που σας έστειλε τον λογαριασμό, λέγοντας ότι είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ (ιδιαίτερα όταν δεν το πιστεύετε) συντομεύετε το χρόνο εκπλήρωσης.

Πρακτική εφαρμογή για όσους έχουν 2ο βαθμό:

1. Στο ισχυρό χέρι σας δείτε ένα πάκο εικοσάρικα, ή πενηντάρικα και στέλνετε το 1ο σύμβολο με την εντολή να υλοποιηθούν άμεσα στο τώρα σας.
2. Στο πορτοφόλι σας σχεδιάστε 1ο σύμβολο με εντολή για συνεχή έλξη χρημάτων, ή προκειμένου να έχει κάθε μέρα, π.χ. 20 ευρώ.
3. Στους λογαριασμούς μπορείτε να σχεδιάζετε το 2ο σύμβολο, με την εντολή που λέμε και παραπάνω.
4. Με το 3ο σύμβολο συνδεθείτε με τον ποταμό του πλούτου που βρίσκεται πάνω απο το κεφάλι σας (φανταστείτε ένα ποτάμι που αντί για νερό, κυλούν χαρτονομίσματα, λίρες, αυτοκίνητα, σπίτια κλπ) και διοχετεύστε τη ροή προς εσάς. [Όσο παλαβό κι αν σας ακούγεται, ξέρω ανθρώπους που τους δουλεύει!]

Θα σας ενημερώσω και για άλλες πρακτικές, αλλά, προς το παρόν, θέλω να δω πώς λειτουργεί σ' εσάς!

1 σχόλιο: