Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η λύση για την εποχή που περνάμε βρίσκεται στην ενότητα, συνεννόηση και εργασία.

Ενότητα

Παρακαλούμε όλους, να οραματιστούν καθημερινά όλους τους ηγέτες των κομμάτων και γενικά όλους που βρίσκονται σε εξουσία. Πολιτική, κοινωνική ή οικονομική, μέσα και έξω από την Ελλάδα, να απελευθερωθούν από κάθε προσωπική ανάγκη και φιλοδοξία και να έρθουν σε επαφή με το Θείο Φως και τη Θεία Φωνή μέσα τους ώστε να ενδιαφερθούν μόνο για το καλό του συνόλου και να συνεννοηθούν και να συνεργαστούν για το καλό όλων των πολιτών ώστε να δημιουργηθεί αρμονία, συνεργασία, ενότητα, ισότητα, δικαιοσύνη και ευημερία για όλους.

Προτείνουμε να το κάνετε περίπου πέντε λεπτά δυο φορές την ήμερα, πριν ή μετά από το διαλογισμό σας ή και πριν να κοιμηθείτε το βράδυ. Κάντε το όποια ωρα θέλετε.

Η μεγάλη σημασία της εμπιστοσύνης

Οι νόμοι της έλξης, του καθρεφτίσματος της συμπαθητικής δόνησης και της δημιουργίας ορίζουν, ότι θα δημιουργούμε αυτά που περιμένουμε, που πιστεύουμε ότι θα γίνoυν.

Οι περισσότεροι σήμερα βιώνουν μια τεράστια απογοήτευση και δυσπιστία για τους πολιτικούς, τους Ευρωπαίους, τους Αμερικάνους, για κάθε μορφή εξουσίας ακόμα και απέναντι στον συνάνθρωπο τους.

Αυτή η αρνητική αντίληψη για όλους, μπορεί μόνο να δημιουργήσει μια πραγματικότητα όμοια με αυτές τις αντιλήψεις και σκέψεις.

Προτείνω, να πιστέψουμε στον συνάνθρωπο μας, ανεξάρτητα από την θέση που κρατάει ή το κοινωνικό «κοστούμι» του. Προτείνω, να περιμένουμε ότι το καλύτερο θα γίνει. Προτείνω, να πιστεύουμε στην ανώτερη ανθρώπινη φύση, και να τους οραματιστούμε όλους, αλλά ειδικά αυτούς που είναι στην εξουσία και αυτούς που υποφέρουν και αυτούς που αντιδράνε με βία, με φως μέσα τους, που τους συνδέει με την ανώτερη πνευματική τους φύση, ώστε να νιώθουν αγάπη και ενότητα με όλους και να υπηρετούν το ανώτερο δυνατό καλό για όλους.

Αν δεν πιστεύετε ότι μπορούν να συνδεθούν με την ανώτερη τους φύση και να λειτουργούν με μεγαλύτερη ανιδιοτέλεια προς το καλό του συνόλου, τότε είστε μέρος του προβλήματος. Ενισχύετε την σκεπτομορφή που δημιουργεί αυτό που δεν σας αρέσει.

Η όραση είναι δημιουργία.
Δημιουργούμε αυτό που πιστεύουμε. Είναι ώρα να ευλογήσουμε όλους με τις ευχές μας και να ευχόμαστε για την επαφή τους με το Θειο φως που υπάρχει μέσα τους.

Είναι ώρα για μια θετική προσέγγιση με εμπιστοσύνη και το όραμα της ιδανικής κοινωνίας με αγάπη, ενότητα, ισότητα, δικαιοσύνη και ευημερία για όλους.

Βοηθήστε με το θετικό σας όραμα και την εμπιστοσύνη σας.


Να είστε καλά,
Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ

1 σχόλιο:

  1. Κυρία Πόπη το κείμενο σας με συγκίνησε βαθύτατα! Έχετε απόλυτο δίκιο!!! Εύχομαι όλοι οι Έλληνες να διαβάσουν τα άρθρα σας και να υιοθετήσουν αυτή τη στάση ζωής, Με εκτίμηση, μια φανατική αναγνώστρια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή