Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Αναληφθέντες Δάσκαλοι & πώς μπορούν να μας βοηθήσουν (1) (Κουτούμι, Ελ Μόρια, Ιλλαρίων)

 

Κουτούμι

Το Κουτούμι είναι ψευδώνυμο ενός πνευματικού ηγέτη των Σιχ που έζησε στα 1800 και λεγόταν Σιρντάρ Θακάρ Σινγκ Σαντανβαλί. Λέγεται ότι οι προηγούμενες ζωές του Κουτούμι, περιλαμβάνουν σπουδαίες προσωπικότητες, όπως ο Πυθαγόρας.

Διδάσκει να μην αφήνουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από όσα συμβαίνουν γύρω μας. Η αφοσίωση και η επιθυμία αναζήτησης της υψηλότερης αλήθειας θα μεταφέρει τη συνειδητότητά μας μακριά από την ανησυχία και θα τη διαποτίσει με γαλήνη. Μπορεί να μας δείξει τρόπους να φτάσουμε σε ανώτερες διαστάσεις, όπου η γαλήνη είναι διαθέσιμη σε όλους.

Βοηθά στα εξής:

-Αφοσίωση στο σκοπό της ζωής

Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε απομακρυνθεί από τους βασικούς στόχους σας και το σκοπό της ζωής σας, ζητήστε από τον Κουτούμι να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη συγκέντρωσή σας στο θέμα των προτεραιοτήτων σας. Θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το πρόγραμμά σας με ισορροπημένο τρόπο.

"Αγαπημένε Κουτούμι, ζητώ την παρέμβασή σου. Σε παρακαλώ απομάκρυνε από το μυαλό μου και το πρόγραμμά μου οτιδήποτε με αποσυντονίζει, ώστε να μπορέσω να επικεντρωθώ απόλυτα στον αληθινό σκοπό της ζωής μου. Παρακαλώ, βοήθησέ με να έρθουν οι αλλαγές στη ζωή μου ήρεμα και γαλήνια, και να μπορώ να είμαι σε επαφή με την πνευματική καθοδήγηση και τη θεϊκή βούληση. Παραδίδω τώρα σε σένα οποιουσδήποτε φόβους του εγώ με παρεκκλίνουν από το μονοπάτι μου. Βοήθησέ με να αναγνωρίσω πότε κωλυσιεργώ αναφορικά με το σκοπό μου, ώστε να μπορώ να βρίσκομαι πάντοτε στη χαρά της πνευματικής προσφοράς."

Ελ Μόρια

Ο Ελ Μόρυα, φαίνεται ότι ήταν ο Ranbir Singh, γιος του Raja Gulab Singh, που ήταν ηγεμόνας του Κασμίρ στα 1840. Το Κασμίρ απειλήθηκε από βρετανική εισβολή το 1845, αλλά ο Raja Singh πλήρωσε λύτρα, προκειμένου να πείσει τους Βρετανούς να αφήσουν τη χώρα του. Μετά το θάνατο του Raja, το 1858, o Ranbir έγινε μαχαραγιάς του Κασμίρ. Oι ιστορικοί εξυμνούν τον Ranbir γιατί συνένωσε τις πολιτείες της Nagar και της Hunza,και έφτιαξε ανθρώπινους και δίκαιους νόμους του Αστικού και Ποινικού Δικαίου. Ο Ranbir, πέθανε το 1885, όντας αρκετά δημοφιλής στο λαό του.

Αν τον καλέσετε θα νιώσετε ένα μούδιασμα στις παλάμες, στους καρπούς, στους αστραγάλους και στα πέλματα, η αναπνοή σας θα γίνει πιο βαθιά, και θα βυθιστείτε στη γεμάτη αγάπη, πατρική αγκαλιά του. Έχει τη δυνατότητα με μια μορφή αιθέριας εγχείρησης, να εγκαταστήσει μόνιμα ενεργειακές ασπίδες βαθιά μέσα στην ύπαρξή σας, που θα σας προστατεύσουν από κάθε είδους κακό. Οι ασπίδες που προσφέρει είναι συντονισμένες με το ενεργειακό πεδίο καθενός ξεχωριστά, και τις προσφέρει μόνο αν του ζητηθεί. Μπορεί να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή και άμεσα, αρκεί να του το πείτε. Οι ασπίδες αυτές θα κάνουν τα προβλήματα να κυλούν από πάνω σας, όπως το βούτυρο από μια ζεστή επιφάνεια.

"Αγαπημένε Ελ Μόρυα, εσύ που υπηρετείς το Θείο φως, σε παρακαλώ έλα σε μένα τώρα. Συνόδευσέ με σε εκείνο το σημείο της ανιδιοτελούς προσφοράς, εκεί όπου δίνονται οι θεϊκές αποστολές. Προστάτευσέ με από τις αρνητικές σκέψεις του μυαλού μου, καθώς και από τις αρνητικές σκέψεις γενικότερα. Βοήθησέ με να παραμείνω επικεντρωμένος/η στη δέσμευσή μου να μάθω, να ωριμάσω, να θεραπεύσω και να διδάξω με θετική πρόθεση και θετική ενέργεια. Σε ευχαριστώ."

Βοηθά στα εξής:

-Προστασία (ενεργειακή & ψυχική)

-Γείωση

Ιλλαρίων

Ο Ιλαρίων βοηθά σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τη θεραπεία, το καθαρισμό ενέργειας, και το ξεμπλοκάρισμα των νοητικών σκεπτομορφών.

Το όνομα Ιλλαρίων προέρχεται από την ελληνική λέξη ιλαρός και από την λατινική "hilarious" που σημαίνει «χαρούμενος, ευτυχισμένος». Η εργασία του είναι «η Σοφία της φλεγόμενης καρδιάς». Αυτό σημαίνει, ότι με την ενέργειά του μπορούμε, τις γνώσεις που έχουμε κατανοήσει με το μυαλό, να τις ενσωματώσουμε και στην ψυχή μας, για να μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε καθημερινά. 'Ετσι, η κεκτημένη γνώση θα μετατραπεί σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ο Διδάσκαλος Ιλλαρίων ανήκει στην 5η ακτίνα. Το ενεργειακό του πεδίο είναι ο ναός της αλήθειας, στην Κρήτη, από όπου ακτινοβολεί η φλόγα της αλήθειας στον κόσμο και στέλνει την δύναμη της συγκέντρωσης και της θεραπείας.

Αλήθεια, συγκέντρωση, θεραπευτική δύναμη, οι επιστήμες και η πληρότητα είναι τα πεδία υποστήριξής του.

Υλοποίηση, εργασία για το Φως, ενεργειακή εργασία και μία εντυπωσιακή διαύγεια, φιλαλήθεια (ειλικρίνεια), αυτές είναι οι αρετές του αναληφθέντα Διδασκάλου Ιλλαρίωνα, που βοηθά στον τομέα της θεραπείας.

Η πέμπτη ακτίνα είναι ο τομέας του τρίτου ματιού και ο Ιλλαρίων ενεργοποιεί και καθαρίζει την αντίληψή μας μέσω του τρίτου ματιού.

Ο Ιλλαρίων μας βοηθά να ανοίξουμε το τρίτο μάτι και να ενωθούμε με την Υψίστη Συνειδητότητα. Ψυχικές ικανότητες, όπως διόραση, και το χάρισμα της θεραπείας είναι εντελώς φυσικές ιδιότητες, που μπορεί κανείς να αναπτύξει. Η δύναμη του Λόγου και των θεραπευτικών χεριών είναι η εργασία του.
Στον νέο αιώνα θα δώσει την γνώση της ενεργειακής θεραπείας.

 

Το μήνυμα του Ιλλαρίωνα

«'Εχεις τώρα μια σπάνια και πολύτιμη ζωή. Θα ήταν μια τραγική σπατάλη, να μην εκμεταλλευτείς αυτήν την χρυσή ευκαιρία για να επιτύχεις την φώτιση σε όλα τα επίπεδα. Η δύναμη του Φωτός της αιώνιας Αλήθειας ας θεραπεύσει την ψυχή σου από την λανθασμένη πεποίθηση και ας σε λυτρώσει από τον πόνο.»

Μερικές από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του:

  • Παύλος από την Ταρσό
  • Απόστολος Παύλος
  • 'Αγιος Ιλλαρίων από την Κύπρο
  • Θεραπευτής από την Παλαιστίνη

Πηγή: http://www.reikicenter.gr/reiki-masters/rays/reiki-master-hilarion.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου