Λαίδη Πόρσια
Αγάπη και συμπόνια χωρίς κρίση. Ειδικά εάν είμαστε σκληροί με τον εαυτό μας, ή παραείμαστε επικριτικοί, εργαζόμαστε πάρα πολύ ή κρίνουμε πολύ εύκολα τους άλλους. Το να είμαστε ελεήμονες με τους εαυτούς μας είναι πραγματική συμπόνια. Όπου η διεισδυτική σοφία είναι απαιτούμενη και η ισορροπία όλων των σκοπιμοτήτων είναι χρειαζούμενη. Περί δικαιοσύνης!
Λαίδη Πόρσια είναι η φύλακας της πύλης (από την λατινική λέξη porta = πύλη). Είναι αναληφθείσα Διδάσκαλος, η οποία μέσα από πολλές ενσαρκώσεις ολοκλήρωσε τα μέρη της τριαδικής Θεότητας. 'Εζησε σε παλιούς πολιτισμούς, τα πολύ παλιά χρόνια, όπως προς το τέλος του αιώνα της Λεμουρίας, όπου ο θάνατος και η αναγέννηση είχαν σκοπό την ανανέωση της ενέργειας.
Η Λαίδη Πόρσια επιτηρεί τον αιώνια επαναλαμβανόμενο κύκλο της ακμής και παρακμής των εποχών. Προσωποποιεί τις τρεις μορφές της Μεγάλης Θεάς: Την Παρθένο, την Μητέρα και την Μάγισσα (ή Ηλικιωμένη). Η Θεά είναι Γέννηση, Ζωή και Θάνατος, Αρχή και Τέλος, Καταστροφή και Μεταμόρφωση. Σε όλες τις μεγάλες μεταβάσεις στην ζωή ενός ανθρώπου, αυτή επαγρυπνά, τον προστατεύει και τον προετοιμάζει για την μεγάλη μύηση.
Μέσα από την αυταπάτη της σκιάς δοκιμάζονται οι ανθρώπινες ψυχές, για να γίνει αντιληπτό αν είναι έτοιμες για ένα ανώτερο επίπεδο.
Η Λαίδη Πόρσια παρουσιάζεται με το ένδυμα της σκιάς. Στέκεται φύλακας στην πόρτα του Νέου Αιώνα. Είναι η υπερασπιστής που συγκρατεί όλους, όσοι δεν είναι ακόμα εξελιγμένοι για τις νέες ενέργειες. Είναι η φύλακας των βαθιών μυστικών της Μεγάλης Θεάς, που τώρα ξυπνά από τον ύπνο της. Είναι η ψυχική σύντροφος του Σαιν Ζερμαίν και εργάζεται στην 7η ασημί-βιολετί ακτίνα.
Κάρμα, Δικαιοσύνη, Ισότητα είναι οι τομείς δράσης της. Είναι άγρυπνη και αυστηρή φύλακας για την τήρηση της δικαιοσύνης στα καρμικά θέματα.
'Όταν είμαστε στην αλήθεια, τότε έχουμε την ευλογία της και ωθούμαστε μπροστά. Όντα που δεν βρίσκονται στην αλήθεια είναι εκτός της ακτίνας δράσης της και της ευλογίας της.
Μήνυμα της Λαίδης Πόρσια
«Γνώριζε ότι οι μυήσεις είναι πάντα σημαντικές διαδικασίες στην μετουσίωση της ενέργειας. Καμία δοκιμασία που σου έρχεται, δεν είναι σύμπτωση. 'Ερχεται γιατί έχεις συλλέξει την γνώση και την δύναμη, για να υπερνικήσεις αυτήν την δοκιμασία. Χρησιμοποίησε την δύναμη.»
Μερικές από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις της:
- Λεμούρια ιέρεια στον ναό της Μεγάλης Θεάς
- Ιέρεια της Θεάς της θάλασσας, στην Ισλανδία, στην Ιρλανδία, στην Σκωτία
- Morgaine La Faye (αδερφή του Μέρλιν), στην Μεγάλη Βρετανία
Πηγή : http://www.reikicenter.gr/reiki-masters/rays/reiki-master-lady-portia.html
Μαρία Μαγδαληνή
Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφορα κείμενα που περιγράφουν ότι ο Ιησούς ήταν παντρεμένος με τη Μαγδαληνή. Το πιο γνωστό εξ αυτών είναι ίσως το λεγόμενο «Ευαγγέλιο του Φιλίππου», ένα γνωστικό κείμενο της συλλογής του Ναγκ Χαμαντί, που αποδίδεται στο μαθητή του Ιησού, Φίλιππο. Στο συγκεκριμένο ευαγγέλιο που δεν είναι φυσικά ένα από Τέσσερα Ευαγγελία που συγκροτούν μεταξύ άλλων την Καινή Διαθήκη, σημειώνεται: «Μαρία λεγόταν η αδελφή του και η μητέρα του και η σύζυγος του», «Η σύζυγος του ήταν η Μαρία η Μαγδαληνή. Ο Ιησούς την αγάπησε πολύ», και «Την αγαπούσε περισσότερο από όλους τους άλλους μαθητές και την φιλούσε συχνά στο στόμα».
Επίσης, και το Ευαγγέλιο της Μαρίας που βρέθηκε στο Γνωστικό Κώδικα του Βερολίνου που έχει χρονολογηθεί στις αρχές του 5ου αιώνα μ.Χ. αναφέρει: «Ο Πέτρος είπε στη Μαρία "Αδελφή, ξέρουμε ότι ο Σωτήρας σε αγαπούσε περισσότερο από τις υπόλοιπες γυναίκες"».
Το γνωστικό «“Ευαγγέλιο” της Μαρίας», το αποκρυφιστικό κείμενο του πρώιμου Χριστιανισμού, βρέθηκε το 1945 στην περιοχή του Νάγκ Χαμαντί της Ανω Αιγύπτου από τον Karl Reinhardt. Αν και φέρει το όνομα της Μαγδαληνής, δεν σημαίνει ότι η ίδια το έγραψε, αλλά μάλλον προκύπτει από την κοινότητα πιστών που αναγνώριζε την εξουσία τής Μαρίας.
Στο συγκεκριμένο «ευαγγέλιο», η Μαρία παρουσιάζεται σαν έναν έμπιστος απόστολος του Ιησού, εξίσου σεβαστή με τους άντρες αδελφούς της. Ωστόσο, η κυριαρχία των αντρών στην Εκκλησία των Πατέρων, σε συνδυασμό με τα «αιρετικά» προβλήματα του εν λόγω κειμένου, έθεσαν στο περιθώριο της ιστορίας το συγκεκριμένο ευαγγέλιο, όπως εξηγεί ο James Carroll σε εκτενές άρθρο του για τη Μαρία τη Μαγδαληνή στο περιοδικό Smithsonian.
Τελευταίο εύρημα που αναφέρεται σε «γάμο» του Ιησού είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγα χρόνια, το 2012. Επρόκειτο για έναν πάπυρο, γραμμένο στα αρχαία κοπτικά, που περιλαμβάνει τη φράση «ο Ιησούς τούς είπε, η γυναίκα μου...».
Ο πάπυρος που χρονολογείται από τον 4ο αιώνα και αποκαλύφθηκε από την καθηγήτρια του Χάρβαρντ Karen King, περιλαμβάνει ένα διάλογο στον οποίο ο Ιησούς αναφέρεται στη σύζυγό του Μαρία και, σύμφωνα με την King, πρέπει να είναι μετάφραση στα κοπτικά ενός ευαγγελίου που γράφτηκε στα ελληνικά τον 2ο μ.Χ αιώνα.
Επικαλούμαστε την παρουσία της και την βοήθειά της για προστασία του σπιτιού μας, της οικογένειάς μας και προστασία από συκοφαντία και άδικες διώξεις.
Αγ. Γερμανός
Ο Σεν Ζερμέν ήταν ένας άνθρωπος με βασιλικό αίμα που γεννήθηκε κάπου ανάμεσα στα 1690 και 1710, αν και οι απόψεις για την καταγωγή των γονιών του διίστανται. Ανεξαρτήτως της καταγωγής του, τα ιστορικά στοιχεία καταμαρτυρούν ότι ο κόμης του Σεν Ζερμεν ήταν πολυτάλαντος, έπαιζε βιολί σαν βιρτουόζος, έκανε ψυχικά διαβάσματα, μιλούσε πολλές γλώσσες και ζωγράφιζε εκπληκτικά. Επίσης για κάποιο διάστημα μελέτησε και δίδαξε αντικείμενα του αποκρυφισμού και της αλχημείας. Λέγεται ακόμη ότι, αν και συχνά δειπνούσε έξω με φίλους, ποτέ δεν έτρωγε δημοσίως. Έλεγε σε πολλούς ότι το μόνο που έτρωγε ήταν ένα ειδικό παρασκεύασμα από πλιγούρι που έφτιαχνε στο σπίτι. Είχε αδυναμία στους πολύτιμους λίθους και τους κουβαλούσε πάντα μαζί του, συχνά προσφέροντάς τους και ως δώρα. Στους πίνακές του ζωγράφιζε πετράδια με έντονα, τολμηρά χρώματα. Δεν αποκάλυπτε στοιχεία για τη γέννησή του και την ιστορία του, και ο περίγυρός του τον θεωρούσε έναν συναρπαστικά μυστηριώδη άνθρωπο. Που και που, έκανε κάποιες αναφορές σε προηγούμενες ζωές-έλεγε για παράδειγμα, ότι είχε ζήσει στη Ρώμη με τον Νέρωνα.
Ο Σεν Ζερμέν ήταν βαθιά αναμεμιγμένος στην πολιτική της Γαλλίας και συνεργάστηκε με το βασιλιά Λουδοβίκο 16ο σε διάφορες αποστολές. Ως οραματιστής που μοιραζόταν ελεύθερα τις ενοράσεις του, έκανε κατ' ιδίαν συνεδρίες σε μέλη της βασιλικής οικογένειας και ανθρώπους με μεγάλη κοινωνική επιρροή.
Θεωρείται μια πολύ σημαντική φιγούρα στην πορεία προς την ανάληψη για το ανθρώπινο είδος. Είναι ένας τρυφερός, καλοπροαίρετος αναληφθείς Δάσκαλος που επιθυμεί να εργαστεί με τους εργάτες του φωτός-δηλαδή με τους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν τον κόσμο να καθαρίσει από το παρελθόν. Προσφέρει καθοδήγηση, προστασία και κουράγιο. Συνεργάζεται στενά με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.
Βοηθά στα εξής:
-Σκοπός ζωής
-Κουράγιο/επιμονή
-Ψυχική προστασία & καθαρισμός χώρου
-Αλχημεία
Σύμφωνα με την εμπειρία, οι άνθρωποι δεν καλούν τον Σεν Ζερμέν-εκείνος τους καλεί πρώτος! Εμφανίζεται οπουδήποτε είναι συγκεντρωμένοι εργάτες του φωτός για κάποιο σεμινάριο, ομάδες μελέτης ή συναντήσεις για προσευχή. Εργάζεται με τους πνευματικούς δασκάλους για να ενθαρρύνει την εξωστρεφή φύση τους και τις ηγετικές ικανότητές τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τον καλέσετε για μια ιδιαίτερη συνεδρία όταν χρειάζεστε κάποιο μήνυμα ή ένα κίνητρο. Απλά πείτε από μέσα σας Σεν Ζερμέν χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Περιμένετε λίγο και στη συνέχεια μιλήστε του νοερά για την κατάστασή σας ή κάντε του την ερώτηση για την οποία χρειάζεστε βοήθεια. Θα καταλάβετε ότι ειναι μαζί σας, γιατί ξαφνικά θα σας έρθει μια δημιουργική απάντηση. Μπορεί επίσης να δείτε ιόχρουν βιολετί-πορφυρές σπίθες φωτός στο χώρο. Πολύ πιθανό να αρχίσετε να σκέφτεστε ή να γράφετε βαθιές σκέψεις για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους.
Μελχισεδέκ
Το όνομα του Μελχισεδέκ λέγεται ότι σημαίνει "βασιλιάς της δικαιοσύνης" ή "γνήσιος/νόμιμος βασιλιάς". Υπήρξε βασιλιάς-ιερέας της Σαλήμ (σημερινή Ιερουσαλήμ) από την Κανά και ήταν δάσκαλος του Αβραάμ. Τα αρχαία μυστικιστικά κείμενα αναφέρουν ότι πραγματοποιούσε μαζικούς εξορκισμούς, δουλεύοντας σε συνεργασία με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Τα ιστορικά στοιχεία για τον Μελχισεδέκ είναι αντικρουόμενα. Ο Απόστολος Παύλος αναφέρει ότι ο Μελχισεδέκ ήταν ο προπομπός της άφιξης του Ιησού στη Γη. Σύμφωνα με το Βιβλίο του Ενώχ, ο Μελχισεδέκ ήταν γιος του Νιρ, αδελφού του Νώε. Λέγεται ότι ο Μελχισεδέκ ήταν αυτός που πρόσφερε πρώτος άρτο και οίνο στον Αβραάμ για τη νίκη του στη μάχη. Σήμερα, ο Μελχισεδέκ θεωρείται ότι ηγείται ομάδας από πνευματικές οντότητες υψηλού επιπέδου, θεματοφύλακες και δασκάλους αρχαίων εσωτεριστικών μυστικών.
Ο ρόλος του Μελχισεδέκ είναι να επιβλέπει ένα σταθμό μεταγωγής στον οποίο διαχέονται διάφορα χρώματα του ουράνιου τόξου. Οι αποχρώσεις αυτές είναι οι ενέργειες των συμπαντικών δονήσεων που εκπέμπονται από οτιδήποτε υπάρχει: τους πλανήτες και τα άστρα, τους οργανισμούς, τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Είναι μέρος του ρυθμιστικού προγράμματος που εξισορροπεί και εναρμονίζει όλες τις ενέργειες. Οι ενέργειες αυτές ρέουν διαρκώς και αποτελούν τη βασική δομή του σύμπαντος. Όλες οι ουσίες διαμορφώνονται από τους παράγοντες αυτούς. Όλα τα ατομικά σωματίδια περιστρέφονται γύρω τους επίσης. Για να αναδιαμορφώσουμε την ουσία μιας κατάστασης, θα πρέπει να καλέσουμε τα εσωτερικά χρώματα να την αναδιαμορφώσουν, κατά τρόπο ώστε να υπάρχει ποικιλία χρωμάτων αυτών σε διάφορες ποσότητες και να μεταβληθεί η διάταξη με την οποία εμφανίζονται. Ο τρόπος αναδιαμόρφωσης των καταστάσεων μέσω της χρήσης των χρωμάτων αποτελεί μια ιερή και ιδιαίτερα περίπλοκη επιστήμη.
Βοηθά στα εξής:
-Διόρθωση μιας δυσάρεστης κατάστασης
-Εξαγνισμός
-Προστασία κατά των ψυχικών επιθέσεων
-Εξορκισμοί
-Θεραπεία με χρώματα
- Λυσίματα, διαγνώσεις με εκκρεμές, Aura-Soma, καθαρισμός των τσάκρα, κρύσταλλοι, Φενγκ Σούι, Ρέικι κ.α.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου